Conferentiecentrum de Beukenhof

In het hart van het Brabantse land, aan de rand van de Loonse en Drunense duinen, ligt de Beukenhof. Vanuit het vroegere Capucijenenklooster is een ideale en gastvrije plek ontstaan met een prachtige kloostertuin die een oase van rust is . Die rust en de verzorgde arrangementen geven het gevoel van even niets moeten, het wordt geregeld. Dat is het gevoel dat het leven goed is in het Brabantse land.

De Beukenhof ligt centraal in Brabant precies tussen Tilburg en Den Bosch en is gemakkelijk bereikbaar vanuit Zuid- en Midden-Nederland alsook vanuit België.

Plan op deze pagina uw reis per auto of openbaar vervoer.

Brochure download

Een lijst met behoeften én gevoelens die aanwezig kunnen zijn als behoeften wel of niet ingevuld worden of zijn. Deze lijst is bedoeld om je woordenkennis over gevoelens en behoeften te verhelderen en te vergroten. Het is bedoeld als een beginpunt om een ieder die dat wenst te ondersteunen bij het proces van de verdieping van zelfontdekking. Daarnaast kan het behulpzaam zijn om begrip en verbinding tussen mensen te vergemakkelijken.

Neem meteen een kijkje en vraag hieronder de behoeften en gevoelens lijst aan.

Brochure download

Geweldloze Communicatie draagt bijzonder bij aan rust en onderlinge verbinding. Het verandert onbewust aanvallend en defensief gedrag in inzicht en acceptatie van verschillen. Het leidt tot harmonie tussen mensen. Kiezen voor het aanleren en implementeren van Geweldloze Communicatie in je leven, reikt veel verder dan alleen het gebruik van andere woorden.

Neem meteen een kijkje en vraag hieronder de brochure voor particulieren aan

Brochure download

Wil je dat je met plezier en energiek je werk kunt doen? Je team enthousiast en gemotiveerd samenwerkt?Medewerkers en leidinggevenden opgewekt, tevreden en betrokken zijn?

Dan is Verbindende | Geweldloze Communicatie iets voor jouw organisatie!

Neem meteen een kijkje en vraag hieronder de brochure voor professionals & teams aan