Golden Tulip Hotel Central

Golden Tulip Hotel Central is fraai gelegen aan de Markt van ’s-Hertogenbosch.

Met de auto kun je tegen gereduceerd tarief parkeren in de kelder van de parkeergarage De Tolburg tegenover het hotel (€ 1,50 per uur). Meld je via de intercom bij de LINKER ingang van de entree van de parkeergarage. De receptie zal de rolpoort op afstand openen, waarna je een ticket kunt trekken bij de slagboom. Daarna kun je op elke vrije plaats in de kelder parkeren. Let op: het gereduceerde tarief is alleen geldig voor de parkeerkelder en NIET voor de parkeerdekken!

Het ontvangen ticket heb je nodig om de loopdeur naar het hotel te kunnen openen. Het ticket is ook  het bewijs dat je op de juiste locatie staat geparkeerd. Bij aankomst mag je je ticket omwisselen bij de receptie.

Je kunt ook naar het Transferium rijden en daar de gratis bus naar het hotel nemen. Voor meer informatie: https://www.hotel-central.nl/nl/locatie/transferium/

Kom je met het openbaar vervoer, dan wandel je in 8 minuten van ’s-Hertogenbosch centraal naar het hotel.

Plan op deze pagina uw reis per auto of openbaar vervoer.

INFORMATIE EN MAATREGELEN ALS GEVOLG VAN HET CORONAVIRUS

We gaan weer verder met onze LIVE trainingen!

We vinden het belangrijk dat iedereen zich veilig voelt bij VINE. Al onze trainingen en opleidingen vinden plaats volgens de laatste richtlijnen (14/01) van het RIVM.