Golden Tulip Hotel Central

Golden Tulip Hotel Central is fraai gelegen aan de Markt van ’s-Hertogenbosch.

Met de auto kun je tegen gereduceerd tarief parkeren in de kelder van de parkeergarage De Tolburg tegenover het hotel (€ 1,50 per uur). Meld je via de intercom bij de LINKER ingang van de entree van de parkeergarage. De receptie zal de rolpoort op afstand openen, waarna je een ticket kunt trekken bij de slagboom. Daarna kun je op elke vrije plaats in de kelder parkeren. Let op: het gereduceerde tarief is alleen geldig voor de parkeerkelder en NIET voor de parkeerdekken!

Het ontvangen ticket heb je nodig om de loopdeur naar het hotel te kunnen openen. Het ticket is ook  het bewijs dat je op de juiste locatie staat geparkeerd. Bij aankomst mag je je ticket omwisselen bij de receptie.

Je kunt ook naar het Transferium rijden en daar de gratis bus naar het hotel nemen. Voor meer informatie: https://www.hotel-central.nl/nl/locatie/transferium/

Kom je met het openbaar vervoer, dan wandel je in 8 minuten van ’s-Hertogenbosch centraal naar het hotel.

Plan op deze pagina uw reis per auto of openbaar vervoer.

Brochure download

Een lijst met behoeften én gevoelens die aanwezig kunnen zijn als behoeften wel of niet ingevuld worden of zijn. Deze lijst is bedoeld om je woordenkennis over gevoelens en behoeften te verhelderen en te vergroten. Het is bedoeld als een beginpunt om een ieder die dat wenst te ondersteunen bij het proces van de verdieping van zelfontdekking. Daarnaast kan het behulpzaam zijn om begrip en verbinding tussen mensen te vergemakkelijken.

Neem meteen een kijkje en vraag hieronder de behoeften en gevoelens lijst aan.

Brochure download

Geweldloze Communicatie draagt bijzonder bij aan rust en onderlinge verbinding. Het verandert onbewust aanvallend en defensief gedrag in inzicht en acceptatie van verschillen. Het leidt tot harmonie tussen mensen. Kiezen voor het aanleren en implementeren van Geweldloze Communicatie in je leven, reikt veel verder dan alleen het gebruik van andere woorden.

Neem meteen een kijkje en vraag hieronder de brochure voor particulieren aan

Brochure download

Wil je dat je met plezier en energiek je werk kunt doen? Je team enthousiast en gemotiveerd samenwerkt?Medewerkers en leidinggevenden opgewekt, tevreden en betrokken zijn?

Dan is Verbindende | Geweldloze Communicatie iets voor jouw organisatie!

Neem meteen een kijkje en vraag hieronder de brochure voor professionals & teams aan