Tennis- en Businesscenter
Heuvelrug Doorn

Businesscenter de Heuvelrug, gelegen in de bosrijke omgeving van Doorn, is een moderne accommodatie met oog voor detail en sfeer. Het Businesscenter is vanuit alle windstreken prima bereikbaar, parkeergelegenheid is in ruime mate aanwezig en is kosteloos. 

Per openbaar vervoer is Tennis- en businesscenter de Heuvelrug ook bereikbaar. Je kunt per trein reizen naar station Driebergen-Zeist. Vanaf Station Driebergen-Zeist neem je bus 81 richting Veenendaal- de klomp. Uitstappen bij bushalte Woestduinlaan halte noord. Vervolgens is het nog 4 minuten lopen naar Mariniersweg 3. Ook kun je vanaf Station Driebergen-Zeist bus 50 richting Wageningen of bus 56 richting Wijk bij Duurstede nemen. Uitstappen bij bushalte Woestduinlaan halte zuid (Revius lyceum). Vervolgens is het nog 10 minuten lopen naar Mariniersweg 3.
Bij deze locatie kan het voorkomen dat je een trap op moet lopen om bij de trainingsruimte te komen. Ben je niet goed genoeg ter been? Laat het ons gerust weten.

Plan op deze pagina uw reis per auto of openbaar vervoer.

 

Brochure download

Een lijst met behoeften én gevoelens die aanwezig kunnen zijn als behoeften wel of niet ingevuld worden of zijn. Deze lijst is bedoeld om je woordenkennis over gevoelens en behoeften te verhelderen en te vergroten. Het is bedoeld als een beginpunt om een ieder die dat wenst te ondersteunen bij het proces van de verdieping van zelfontdekking. Daarnaast kan het behulpzaam zijn om begrip en verbinding tussen mensen te vergemakkelijken.

Neem meteen een kijkje en vraag hieronder de behoeften en gevoelens lijst aan.

Brochure download

Geweldloze Communicatie draagt bijzonder bij aan rust en onderlinge verbinding. Het verandert onbewust aanvallend en defensief gedrag in inzicht en acceptatie van verschillen. Het leidt tot harmonie tussen mensen. Kiezen voor het aanleren en implementeren van Geweldloze Communicatie in je leven, reikt veel verder dan alleen het gebruik van andere woorden.

Neem meteen een kijkje en vraag hieronder de brochure voor particulieren aan

Brochure download

Wil je dat je met plezier en energiek je werk kunt doen? Je team enthousiast en gemotiveerd samenwerkt?Medewerkers en leidinggevenden opgewekt, tevreden en betrokken zijn?

Dan is Verbindende | Geweldloze Communicatie iets voor jouw organisatie!

Neem meteen een kijkje en vraag hieronder de brochure voor professionals & teams aan