VINE- event Geluk & Verbinding

Na het succesvolle event Geluk & Dankbaarheid van vorig jaar, organiseren we op 31 oktober het vervolg: Geluk & Verbinding. Geluksprofessor en topspreker Patrick van Hees neemt je mee in zijn verhaal hoe je kunt werken aan meer geluk voor jezelf, je relaties en/of collega’s. Gedurende de avond gaan we in diverse break-out sessies in op hoe je je geluk kunt vergroten in je dagelijkse werk en praktijk. De kosten bedragen 65 Euro per persoon. Meld je hier aan

Voor veel mensen is gebrek aan voldoende passende oplaadpunten de grootste belemmering voor een gelukkiger leven.” Lees hier het interview met Patrick van Hees waarom je zijn lezing niet mag missen

Programma
16.30 – 17.00 uur: Inloop en ontvangst in Doorn
17.00 – 17.15 uur: Welkom en opening door Anja Nekeman
17.15 – 18.15 uur: Lezing door geluksprofessor Patrick van Hees
18.15 – 19.00 uur: Pauze met hapje en drankje
19.00 – 20.00 uur: Break-out sessies
20.00 – 20.30 uur: Vervolg op break-out sessies door Patrick van Hees
20.30 – 20.45 uur: wrap-up en afsluiting

3 redenen om Geluk & Verbinding te bezoeken:

  1. Ontvang praktische tips
    De lezing en de break-out sessies zijn erop gericht om je eigen gelukspotentieel – en dat van je omgeving – optimaal te benutten. Start dus direct nóg gelukkiger te worden!
  2. Netwerken
    Hoe gaan anderen om met geluk en verbinding? Geluk & Verbinding biedt ruime gelegenheid tot netwerken. Zo kun jij onder het genot van een hapje en een drankje leuke mensen ontmoeten waarmee je in verbinding kunt treden.
  3.  Ga gelukkiger de deur uit dan dat je bent binnen gekomen!
    Dit is misschien we het mooiste resultaat dat je kunt bereiken op een event! Ga je eigen gelukspotentieel optimaal benutten.

Zien we jou op 31 oktober in Doorn?
Profiteer tot 15 september van het speciale Early-Bird tarief van €65 per persoon. Meld je hier aan!

Scroll naar top