Geluksexpert Patrick van Hees geeft 2 tips voor het direct vergroten van je geluk

Iedereen heeft behoefte aan geluk. Maar hoe zorg je ervoor dat je ook echt gelukkig wordt? Geluksexpert – en spreker op ons event 31 oktober-  Patrick van Hees deed onderzoek naar geluk en geeft alvast een aantal tips weg. 

Wil je concrete handvatten ontvangen voor het vergroten van je geluk in je dagelijkse werk en leven? Kom dan op 31 oktober naar ons VINE Event Geluk & Verbinding in Doorn en neem gratis een vriend/vriendin mee!

Download brochure

Wil je dat je met plezier en energiek je werk kunt doen? Je team enthousiast en gemotiveerd samenwerkt?Medewerkers en leidinggevenden opgewekt, tevreden en betrokken zijn?

Dan is Verbindende | Geweldloze Communicatie iets voor jouw organisatie!

Neem meteen een kijkje en vraag hieronder de brochure voor professionals & teams aan

Download brochure

Een lijst met behoeften én gevoelens die aanwezig kunnen zijn als behoeften wel of niet ingevuld worden of zijn. Deze lijst is bedoeld om je woordenkennis over gevoelens en behoeften te verhelderen en te vergroten. Het is bedoeld als een beginpunt om een ieder die dat wenst te ondersteunen bij het proces van de verdieping van zelfontdekking. Daarnaast kan het behulpzaam zijn om begrip en verbinding tussen mensen te vergemakkelijken. 

Openingstijden feestdagen

Nieuwjaarsdag:
Gesloten
Goede Vrijdag:
Gesloten
1e paasdag:
Gesloten
2e Paasdag:
Gesloten
Koningsdag:
Gesloten
Bevrijdingsdag:
Gesloten
Hemelvaartsdag:
Gesloten
1e pinksterdag:
Gesloten
2e pinksterdag:
Gesloten
1e kerstdag:
Gesloten
2e kerstdag:
Gesloten