Cursus geweldloos communiceren

VINE Training biedt een breed en professioneel pakket opleidingen en trainingen op het gebied van geweldloos communiceren aan en richt zich daarbij op specifieke doelgroepen:

  • Volwassenen die privé of in hun professionele omgeving kwalitatief betere relaties willen ontwikkelen.
  • Coaches en mediators die aan hun werk een extra dimensie willen geven en hun succesfactor willen vergroten.
  • Het management van, of teams binnen, de overheid en de zorgsector die op zoek zijn naar ultieme samenwerking en productiviteitsverbetering.

Durven en willen kiezen voor verandering
Kiezen voor het aanleren en implementeren van Geweldloze Communicatie, of anders gezegd Verbindende Communicatie, reikt veel verder dan alleen het gebruik van andere woorden. Het is een strategische keuze met drastische invloed op en direct merkbare resultaten in de kwaliteit van je leven, het werk, de organisatie of je praktijk.

Verbindende of geweldloze Communicatie
Verbindende of geweldloze Communicatie draagt bijzonder bij aan rust en onderlinge verbinding. Het verandert onbewust toegepast aanvallend en defensief gedrag in inzicht en acceptatie van verschillen. De leer leidt tot harmonie tussen mensen, tot succesvolle teams en praktijken en tot verbetering van productiviteit in organisaties.

VINE is opgericht door Jan van Koert. Jan van koert is de nestor onder de Nederlandstalige gecertificeerde trainers in Verbindende Communicatie. Hij heeft ervaring met dit gedachtegoed vanaf 1998 en is verbonden aan het Centre for Nonviolent Communication (www.cnvc.org) in de Verenigde Staten. Instituut VINE richt zich volledig op het gedachtegoed van Verbindende Communicatie. Het is de missie van VINE om de kennis van en vaardigheid in Verbindende Communicatie voor een breed (professioneel) publiek toegankelijk te maken. Zo wil VINE een bijdrage te leveren aan een maatschappij en leefomgeving waarin individuele behoeften van mensen er toe doen.

Wat onze klanten onder andere over onze opleidingen Geweldloze Communicatie zeggen:
“Enerverend, verrassend, leerzaam, confronterend, grandioos, een aanrader, nuttig, indringend, levensveranderend, bewustwording, meer resultaat dan gedacht”.

Een cursus geweldloos communiceren volgen bij Vine Training?

Is je interesse gewekt? Schrijf je dan direct in voor een van de cursussen. Kijk in onze agenda om een datum uit te kiezen. Mocht je nog vragen hebben neem dan contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen.

Scroll naar top