Verbindende leer- en ontwikkeltrajecten op maat

Haal het beste uit je medewerkers, je team en je organisatie met onze expertise en jarenlange incompany ervaring.

Een van de succesfactoren in klantrelaties, welzijn van medewerkers en samenwerkende teams is de empathie factor. Het vermogen om naar elkaar te luisteren, elkaar te begrijpen waar het écht om gaat en aan te spreken op verbindende wijze. Psychologische veiligheid in teams bereik je door Verbindende Communicatie (VC) in te zetten en zo de Empathie factor te vergroten binnen je organisatiecultuur. En iedereen kan het leren!

Verbindende Communicatie geeft duidelijke en praktische vaardigheden om de communicatie te verbeteren en in lijn te brengen met je eigen doelen en die van je organisatie. Dit draagt bij aan een betere samenwerking in teams en tussen afdelingen, welzijn van medewerkers, empathie en verbinding met je collega’s en in teams.

Al onze inCompany trainingen en leer- en ontwikkeltrajecten kunnen ook volledig online gevolgd worden of door middel van blended-learning. VINE beschikt over mooie e-learning programma’s en een schat aan ervaring op het gebied van online training geven. 
Bekijk ‘Ons Aanbod’ ò wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen!

VINE verzorgt ook geaccrediteerde trainingen. 

Beoordeling deelnemers: 

4.5/5

Verbindende Communicatie werkt:

  VC is niet soft of zweverig, het is helder, krachtig en respectvol. Het is door iedereen te leren en hierdoor effectief in te zetten op meerdere niveaus in je organisatie. Met als resultaat meer tevredenheid en loyaliteit van klanten en medewerkers, meer productiviteit, winstgevendheid en succes voor organisaties.

  Vragen?

  Aanpak & ons aanbod

  Onze aanpak is gericht op bewustwording, vertaling naar de praktijksituatie, verbinding en resultaat. We begeleiden langlopende trajecten binnen organisaties en verzorgen trainingen op maat. We ontwikkelen deze leertrajecten in nauw overleg om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de deelnemers en de doelstellingen van de organisatie.

  Ons aanbod bestaat uit:

  – Incompany trainingen op maat | Jouw vraag vertalen we naar een trainingsprogramma op maat dat optimaal aansluit bij de ontwikkeldoelstellingen, de organisatiecultuur en de wensen tot verandering. We werken daarvoor specifieke, ondersteunende materialen, concepten en trainingssessies uit. We zorgen ervoor dat de boodschap goed landt en dat ze resultaten oplevert op lange termijn.

  – 1-op-1 begeleiding en coaching | Wil je meer leren over een specifiek onderwerp van  de methodiek? Denk je: ‘Ik loop aan tegen dingen, waar ik persoonlijk mee aan de slag wil.’ Onze ervaren coaches helpen je reflecteren en ontwikkelen vanuit Verbindende Communicatie.

  – Begeleiden van meetings |  We focussen ons in eerste instantie op het uitwisselen van belangen, waarden en behoeften. Onze begeleider zorgt ervoor dat wat er gezegd moet worden ook gehoord wordt en dat er verbinding is. Het toegepaste besluitvormingsproces stimuleert breed gedragen besluiten. Consent en co-creatie zijn hier een onderdeel van.  

  Bemiddeling bij conflicten | Als bemiddelaar herleiden we een conflict tot zijn essentie: het benoemen van de achterliggende belangen, behoeften en waarden. De communicatie vertraagt en gevoelens krijgen een plaats, deze worden op een constructieve manier uitgesproken, gehoord en begrepen. Als dit gebeurt, is het vinden van een oplossing meestal dichtbij.

  Neem contact op voor een persoonlijk advies of meer informatie met:

  Vicky Ruiz Ojeda
  welkom@vinetraining.nl
  0302155060

  of

  Carla Martens
  Carla@vinetraining.nl

  Wij werken onder andere voor

  VINE is al ruim 20 jaar een begrip als opleidingsinstituut voor Verbindende | Geweldloze Communicatie. Ons trainersteam bestaat uit bevlogen en ervaren trainers met ieder een eigen specialisme. Alle trainers zijn internationaal CNVC gecertificeerd door het CNVC (Centre for Nonviolent Communication).

  VINE staat garant voor kwaliteit, ervaring en diepgang. Door onze persoonlijke benadering voel je je snel vertrouwd en op je gemak.

  Onze zeer ruime trainingslocatie midden in de bossen van Doorn is voorzien van alle gemakken. Een heerlijke, gezonde lunch (ook vegetarisch) en uitstekende koffie zijn onderdeel van het arrangement. Twijfel je of deze training geschikt voor je is? Neem dan contact op voor advies.

  Contact

  Hoe kan ik helpen?

  Bel of mail Vicky op: (030) 215 50 60 of welkom@vinetraining.nl

  Traininglocaties

  VINE Instituut voor Verbindende Communicatie
  Tennis- en Businesscenter Heuvelrug
  Mariniersweg 3
  3941 XK Doorn

  Brochure download

  Een lijst met behoeften én gevoelens die aanwezig kunnen zijn als behoeften wel of niet ingevuld worden of zijn. Deze lijst is bedoeld om je woordenkennis over gevoelens en behoeften te verhelderen en te vergroten. Het is bedoeld als een beginpunt om een ieder die dat wenst te ondersteunen bij het proces van de verdieping van zelfontdekking. Daarnaast kan het behulpzaam zijn om begrip en verbinding tussen mensen te vergemakkelijken.

  Neem meteen een kijkje en vraag hieronder de behoeften en gevoelens lijst aan.

  Brochure download

  Geweldloze Communicatie draagt bijzonder bij aan rust en onderlinge verbinding. Het verandert onbewust aanvallend en defensief gedrag in inzicht en acceptatie van verschillen. Het leidt tot harmonie tussen mensen. Kiezen voor het aanleren en implementeren van Geweldloze Communicatie in je leven, reikt veel verder dan alleen het gebruik van andere woorden.

  Neem meteen een kijkje en vraag hieronder de brochure voor particulieren aan

  Brochure download

  Wil je dat je met plezier en energiek je werk kunt doen? Je team enthousiast en gemotiveerd samenwerkt?Medewerkers en leidinggevenden opgewekt, tevreden en betrokken zijn?

  Dan is Verbindende | Geweldloze Communicatie iets voor jouw organisatie!

  Neem meteen een kijkje en vraag hieronder de brochure voor professionals & teams aan