Incompany

Verbindende leer- en ontwikkeltrajecten op maat

Haal het beste uit je medewerkers, je team en je organisatie met onze expertise en jarenlange incompany ervaring.

Een van de succesfactoren in klantrelaties, welzijn van medewerkers en samenwerkende teams is de empathie factor. Het vermogen om naar elkaar te luisteren, elkaar te begrijpen waar het écht om gaat en aan te spreken op verbindende wijze. Psychologische veiligheid in teams bereik je door Verbindende Communicatie (VC) in te zetten en zo de Empathie factor te vergroten binnen je organisatiecultuur. En iedereen kan het leren!

Verbindende Communicatie geeft duidelijke en praktische vaardigheden om de communicatie te verbeteren en in lijn te brengen met je eigen doelen en die van je organisatie. Dit draagt bij aan een betere samenwerking in teams en tussen afdelingen, welzijn van medewerkers, empathie en verbinding met je collega’s en in teams.

Al onze inCompany trainingen en leer- en ontwikkeltrajecten kunnen ook volledig online gevolgd worden of door middel van blended-learning. VINE beschikt over mooie e-learning programma’s en een schat aan ervaring op het gebied van online training geven. 
Bekijk ‘Ons aanbod wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen!

VINE verzorgt ook geaccrediteerde trainingen. 

Ontmoet ons team

Het team van VINE is geïnspireerd en gemotiveerd door het gedachtegoed Geweldloze Communicatie van Marshall Rosenberg (1934-2015). Vanuit deze passie willen wij bijdragen aan maatschappij waar ieders behoefte er toe doet. Verbindende Communicatie is daarbij voor ons de motor. Met veel plezier stellen we ons aan u voor.

Anja Nekeman

Directeur/trainer

Martijn Ceelen

Trainer

Christiaan Zandt

Gasttrainer vanuit Bisho

Elkie Deadman

Trainer

Karen Ras

Trainer

Sonja v/d Meulen

Trainer

Charlotte Bogtstra

Manager

Samantha Ruiz Ojeda

Mediamanager

Verbindende communicatie werkt

VC is niet soft of zweverig, het is helder, krachtig en respectvol. Het is door iedereen te leren en hierdoor effectief in te zetten op meerdere niveaus in je organisatie. Met als resultaat meer tevredenheid en loyaliteit van klanten en medewerkers, meer productiviteit, winstgevendheid en succes voor organisaties.

Aanpak & Aanbod

Verbindende leer- en ontwikkeltrajecten op maat

Haal het beste uit je medewerkers, je team en je organisatie met onze expertise en jarenlange incompany ervaring.

Ons aanbod

Incompany trainingen op maat

Jouw vraag vertalen we naar een trainingsprogramma op maat dat optimaal aansluit bij de ontwikkeldoelstellingen, de organisatiecultuur en de wensen tot verandering. We werken daarvoor specifieke, ondersteunende materialen, concepten en trainingssessies uit. We zorgen ervoor dat de boodschap goed landt en dat ze resultaten oplevert op lange termijn.

1-op-1 begeleiding en coaching

Wil je meer leren over een specifiek onderwerp van  de methodiek? Denk je: ‘Ik loop aan tegen dingen, waar ik persoonlijk mee aan de slag wil.’ Onze ervaren coaches helpen je reflecteren en ontwikkelen vanuit Verbindende Communicatie.

Begeleiden van meetings

We focussen ons in eerste instantie op het uitwisselen van belangen, waarden en behoeften. Onze begeleider zorgt ervoor dat wat er gezegd moet worden ook gehoord wordt en dat er verbinding is. Het toegepaste besluitvormingsproces stimuleert breed gedragen besluiten. Consent en co-creatie zijn hier een onderdeel van. 

Bemiddeling bij conflicten

Als bemiddelaar herleiden we een conflict tot zijn essentie: het benoemen van de achterliggende belangen, behoeften en waarden. De communicatie vertraagt en gevoelens krijgen een plaats, deze worden op een constructieve manier uitgesproken, gehoord en begrepen. Als dit gebeurt, is het vinden van een oplossing meestal dichtbij.

Neem contact op voor een persoonlijk advies of meer informatie met:

Download brochure

Wil je dat je met plezier en energiek je werk kunt doen? Je team enthousiast en gemotiveerd samenwerkt?Medewerkers en leidinggevenden opgewekt, tevreden en betrokken zijn?

Dan is Verbindende | Geweldloze Communicatie iets voor jouw organisatie!

Neem meteen een kijkje en vraag hieronder de brochure voor professionals & teams aan

Download de gevoelens -en behoeftenlijst

Een lijst met behoeften én gevoelens die aanwezig kunnen zijn als behoeften wel of niet ingevuld worden of zijn. Deze lijst is bedoeld om je woordenkennis over gevoelens en behoeften te verhelderen en te vergroten. Het is bedoeld als een beginpunt om een ieder die dat wenst te ondersteunen bij het proces van de verdieping van zelfontdekking. Daarnaast kan het behulpzaam zijn om begrip en verbinding tussen mensen te vergemakkelijken. 

Openingstijden feestdagen

Nieuwjaarsdag:
Gesloten
Goede Vrijdag:
Gesloten
1e paasdag:
Gesloten
2e Paasdag:
Gesloten
Koningsdag:
Gesloten
Bevrijdingsdag:
Gesloten
Hemelvaartsdag:
Gesloten
1e pinksterdag:
Gesloten
2e pinksterdag:
Gesloten
1e kerstdag:
Gesloten
2e kerstdag:
Gesloten