Kandidaat certificeringsdag

De training voor iedereen die van plan is het certificeringspad op te gaan tot kandidaten die tegen hun certificering aanzitten.

In 2021 organiseert VINE twee keer een kandidaat certificeringsdag met als thema ‘Deep innerwork en transformerend werken met de dansvloeren’. Een dag vol inspiratie, leren en plezier op weg naar certificeren. 

De dagen worden begeleid door Anja NekemanBewustwording, inzicht, verdieping en persoonlijke groei kenmerken haar manier van werken. Ze heeft inmiddels meer dan 15 jaar ervaring in opleiden, therapie en coaching. 

Beoordeling deelnemers: 

4.5/5

Eerstvolgende data:

29 september 2022

In het kort

Duur: 1 dag 
Investering: € 60 – € 110,- incl. koffie en thee | excl. lunch a € 17,50

Vragen?

Deel deze pagina:

Over de kandidaat certificeringsdag

Ieder kiest een persoonlijk onderwerp waarmee je de diepte in wilt gaan. Met behulp van aansluitende dansvloeren gaan we dit verder uitwerken. Het doorlopen van je eigen proces en tegelijk het leren begeleiden op de dansvloeren staat op deze dag centraal.

Om verdergaande integratie van Geweldloze Communicatie, van bewust bekwaam naar onbewust bekwaam te ondersteunen doorloop je je eigen persoonlijke proces gericht op wat je ervan weerhoud om je “hart open te houden” voor jezelf, anderen, je omgeving. Deze dag gaat over herkennen wanneer je “hart zich sluit” in situaties die voor jou nú nog zeer uitdagend zijn in je leven. We gaan op speelse en indringende wijze een dag creëren die een boost geeft aan je persoonlijke groeiproces en vertrouwen in het NVC certificering traject.

  • Je bent welkom vanaf 9.30u. Het programma start om 10 uur en eindigt om 17 uur.
  • Inclusief koffie en thee
  • Exclusief lunch (voeg zelf € 17,50 toe aan het totaalbedrag) 
  • Locatie: VINE trainingslocatie in het Tennis- en Businesscenter Heuvelrug in Doorn.
  • Adres: Mariniersweg 3, 3941 XK Doorn.
  • Studiebelasting: ± 6 trainingsuren.
  • Je ontvangt een officieel CNVC* Certificaat van deelname (PE punten op aanvraag) (*Center for Nonviolent Communication).

De Kandidaat certificeringsdagen worden gegeven door Anja Nekeman.

Maak hier alvast kennis met Anja

  • 29 september 2022

Vermeld bij het aanmelden de door jou gewenste financiële bijdrage: € 60 – € 110

Wij werken onder andere voor

VINE is al ruim 20 jaar een begrip als opleidingsinstituut voor Verbindende | Geweldloze Communicatie. Ons trainersteam bestaat uit bevlogen en ervaren trainers met ieder een eigen specialisme. Alle trainers zijn internationaal CNVC gecertificeerd door het CNVC (Centre for Nonviolent Communication).

VINE staat garant voor kwaliteit, ervaring en diepgang. Door onze persoonlijke benadering voel je je snel vertrouwd en op je gemak.

Onze zeer ruime trainingslocatie midden in de bossen van Doorn is voorzien van alle gemakken. Een heerlijke, gezonde lunch (ook vegetarisch) en uitstekende koffie zijn onderdeel van het arrangement. Twijfel je of deze training geschikt voor je is? Neem dan contact op voor advies.

Contact

Hoe kan ik helpen?
Bel of mail Vicky op:
(030) 215 50 60 
of welkom@vinetraining.nl

VINE Instituut voor Verbindende Communicatie
Tennis- en Businesscenter Heuvelrug
Mariniersweg 3
3941 XK Doorn

Trainingslocaties

Scroll naar top