Leer de behoefte achter het gedrag te herkennen

Jim Joosten, deelnemer aan de Introductietraining en Verdieping 1 ‘Empathie’ en Verdieping 2 ‘De Praktijk’, vertelt in een tweeluik welke impact het gedachtegoed Geweldloze Communicatie op zijn (werk)leven heeft gehad. Vandaag vertelt Jim in het tweede en laatste deel wat Geweldloze Communicatie hem heeft gebracht in de verbinding met jongeren en collega’s in zijn werk als jongerenwerker.

Ervaar het zelf
Ben je geïnspireerd geraakt en wil je zelf de kracht van Geweldloze Communicatie ervaren? Volg dan onze maandelijks terugkerende Introductietraining of neem een kijkje bij onze overige trainingen, zoals Verdieping 1.

Download brochure

Wil je dat je met plezier en energiek je werk kunt doen? Je team enthousiast en gemotiveerd samenwerkt?Medewerkers en leidinggevenden opgewekt, tevreden en betrokken zijn?

Dan is Verbindende | Geweldloze Communicatie iets voor jouw organisatie!

Neem meteen een kijkje en vraag hieronder de brochure voor professionals & teams aan

Download de gevoelens -en behoeftenlijst

Een lijst met behoeften én gevoelens die aanwezig kunnen zijn als behoeften wel of niet ingevuld worden of zijn. Deze lijst is bedoeld om je woordenkennis over gevoelens en behoeften te verhelderen en te vergroten. Het is bedoeld als een beginpunt om een ieder die dat wenst te ondersteunen bij het proces van de verdieping van zelfontdekking. Daarnaast kan het behulpzaam zijn om begrip en verbinding tussen mensen te vergemakkelijken. 

Openingstijden feestdagen

Nieuwjaarsdag:
Gesloten
Goede Vrijdag:
Gesloten
1e paasdag:
Gesloten
2e Paasdag:
Gesloten
Koningsdag:
Gesloten
Bevrijdingsdag:
Gesloten
Hemelvaartsdag:
Gesloten
1e pinksterdag:
Gesloten
2e pinksterdag:
Gesloten
1e kerstdag:
Gesloten
2e kerstdag:
Gesloten