1 daagse Refresher intensive | opfrissen & verdiepen

Voor iedereen die al eens een training Verbindende | Geweldloze Communicatie gevolgd heeft, organiseren we een speciale ‘Refresher intensive’ dag op woensdag 24 juni. Onder leiding van onze zeer ervaren gecerticifeerde trainster Anja Nekeman ontwikkel je je vaardigheden verder. De theorie wordt kort herhaald en daarna oefen je je (met eigen ingebrachte situaties). Daarin ontvang je waardevolle feedback van Anja. Programma:
  • Kennisoverdracht
  • Reflectie
  • Gesprek / oefenen
Hoofdthema: kwaliteit van luisteren
  1. Luistervaardigheid vergroten
  2. Verdieping in triggers wanneer je niet meer in staat bent te luisteren. Wanneer kun je nog luisteren? Wanneer stopt het met luisteren?
Er is plek voor maximaal 10 deelnemers. Er zijn nog een paar plekken vrij. Van HARTe welkom!

Praktische informatie

We bieden deze Oefendag aan voor het speciale tarief van € 39,95 per persoon, inclusief koffie/thee en lunch! Normaal organiseren we deze dag voor € 185.

Meld je aan door een mailtje te sturen naar welkom@vinetraining.nl of bel even! 030 – 215 50 60

Brochure download

Een lijst met behoeften én gevoelens die aanwezig kunnen zijn als behoeften wel of niet ingevuld worden of zijn. Deze lijst is bedoeld om je woordenkennis over gevoelens en behoeften te verhelderen en te vergroten. Het is bedoeld als een beginpunt om een ieder die dat wenst te ondersteunen bij het proces van de verdieping van zelfontdekking. Daarnaast kan het behulpzaam zijn om begrip en verbinding tussen mensen te vergemakkelijken.

Neem meteen een kijkje en vraag hieronder de behoeften en gevoelens lijst aan.

Brochure download

Geweldloze Communicatie draagt bijzonder bij aan rust en onderlinge verbinding. Het verandert onbewust aanvallend en defensief gedrag in inzicht en acceptatie van verschillen. Het leidt tot harmonie tussen mensen. Kiezen voor het aanleren en implementeren van Geweldloze Communicatie in je leven, reikt veel verder dan alleen het gebruik van andere woorden.

Neem meteen een kijkje en vraag hieronder de brochure voor particulieren aan

Brochure download

Wil je dat je met plezier en energiek je werk kunt doen? Je team enthousiast en gemotiveerd samenwerkt?Medewerkers en leidinggevenden opgewekt, tevreden en betrokken zijn?

Dan is Verbindende | Geweldloze Communicatie iets voor jouw organisatie!

Neem meteen een kijkje en vraag hieronder de brochure voor professionals & teams aan