Online kick-off

Online G.C. Festival op 28 & 29 augustus

Op vrijdag 28 augustus om 19u verzorgt Anja Nekeman een workshop over G.C. en Feedback, op het allereerste Nederlandstalige Online Geweldloze Communicatie Festival! Op zaterdag 29 augustus om 19u verzorgt Elkie Deadman een workshop over Diversiteit. Samen met meer dan 10 gecertificeerde trainers in 3 dagen meer dan 20 uur training. Een unieke kans op 3 dagen workshops plus terugkijken van gemiste sessies.

In november start Elkie Deadman met een geweldig leuke en verrassende online variant van de Introductietraining Geweldloze | Verbindende Communicatie.
Elkie noemt het graag een ‘online community’ van mensen die het leuk vinden om in een groep ‘op afstand maar toch dichtbij’ twee-wekelijks te trainen in korte sessies en tussendoor opdrachten te doen met buddies.
Tip: Schrijf je in met een groep(je) dat versterkt het leerproces.

Wil je dit ervaren, je kennis opfrissen of geheel nieuwe inzichten op te doen?
De pilot-training start in november voor gereduceerd tarief. Interesse of aanmelden? Stuur ons een mailtje online@vinetraining.nl

Webinar In verbinding met jezelf op donderdagavond 3 september | 19.30-21.30 uur

Sonja van der Meulen verzorgt de eerste Webinar in de nieuwe reeks VINE Webinars. Het programma staat in het teken van de ‘situatie nu’.

Hoe zie ik door de bomen het bos nog?
Hoe blijf ik bij mezelf in deze tijden?
Wat betekent veiligheid voor mij? En vrijheid en autonomie?
Hoe blijf ik in contact met mezelf en wat ik nodig heb?

Vanaf 19.30 uur start Sonja met een twee uur durend interactief online programma waarin mensen die ervaring hebben met Geweldloze Communicatie dit kunnen onderhouden en verbonden kunnen blijven. Mensen die geen ervaring hebben met Geweldloze Communicatie kunnen zich ook inschrijven om te ervaren en zich te laten verwonderen door de positieve uitwerking van Geweldloze | Verbindende Communicatie.

De Webinars worden aangeboden voor € 24,50.

online én op locatie trainingsprogramma

Deze week zijn we gestart met een combinatie van online én op locatie trainingsprogramma voor een grote (HBO) onderwijsinstelling.

Hoe ziet dit eruit? De deelnemers zijn gestart met een intake, leesopdracht en een
e-learning programma, die ze zelfstandig doen ter voorbereiding van de training. Zo maken ze een vliegende start voor de Introductie trainingsdag op locatie. Na deze trainingsdag volgen er nog 4 online modules van twee uur waarin specifieke onderwerpen worden behandeld. Het programma wordt afgesloten met een dag op locatie.

 #VINEonline, #let’sconnect.

E-learning programma

Nog meer nieuws! We heel blij met de samenwerking die we zijn gestart met onze Belgische collega’s ‘Human Matters’. Human Matters richt zich vooral op zakelijke trainingen in België. De samenwerking is gestart met het e-learning programma, wat al enige jaren in België is  getest en we delen hierin onze kennis. De E-learnings lenen zich geweldig voor integratie van de theorie van Geweldloze Communicatie door het doen van bijvoorbeeld wekelijkse opdrachten samen met een buddy / collega / team. Ook ter voorbereiding van trainingen of e-learning voor specifieke thema’s.

Cadeautje!

Het geven en ontvangen van feedback is een van de pareltjes van Verbindende Communicatie. Ontdek het zelf (en sta eens even stil) met het Feedback spel. Ontwikkeld door onze Belgische collega in Verbindende Communicatie: ‘Human Matters

Klik hier voor nog een hulpmiddel om het feedbackspel te spelen.

Hoe is dit voor jullie om te lezen? De ontwikkelingen? We zijn benieuwd van je te horen!
Een mailtje is meer dan welkom! welkom@vinetraining.nl.

Download brochure

Wil je dat je met plezier en energiek je werk kunt doen? Je team enthousiast en gemotiveerd samenwerkt?Medewerkers en leidinggevenden opgewekt, tevreden en betrokken zijn?

Dan is Verbindende | Geweldloze Communicatie iets voor jouw organisatie!

Neem meteen een kijkje en vraag hieronder de brochure voor professionals & teams aan

Download brochure

Een lijst met behoeften én gevoelens die aanwezig kunnen zijn als behoeften wel of niet ingevuld worden of zijn. Deze lijst is bedoeld om je woordenkennis over gevoelens en behoeften te verhelderen en te vergroten. Het is bedoeld als een beginpunt om een ieder die dat wenst te ondersteunen bij het proces van de verdieping van zelfontdekking. Daarnaast kan het behulpzaam zijn om begrip en verbinding tussen mensen te vergemakkelijken. 

Openingstijden feestdagen

Nieuwjaarsdag:
Gesloten
Goede Vrijdag:
Gesloten
1e paasdag:
Gesloten
2e Paasdag:
Gesloten
Koningsdag:
Gesloten
Bevrijdingsdag:
Gesloten
Hemelvaartsdag:
Gesloten
1e pinksterdag:
Gesloten
2e pinksterdag:
Gesloten
1e kerstdag:
Gesloten
2e kerstdag:
Gesloten