ONLINE trainingen gestart!

De eerste ONLINE trainingen en coachsessies zijn een feit. De train de NVC trainer opleiding en de tweede module van onze zakelijke Turbo Training hebben plaatsgevonden via de online ‘ZOOM-room’ van VINE. Binnenkort gaan de reguliere Basistraining en Verdieping I training ONLINE van start!

Hoe werkt dat dan?

De Online trainingen, coachsessies en Webinars organiseren we via een beveiligde videoverbinding (Zoom). Deelnemers hebben alleen een pc, laptop of tablet met een internetverbinding nodig. Tijdens het plenaire gedeelte bieden we je theorie aan over Verbindende | Geweldloze Communicatie. Tussendoor ga je in zogenaamde ‘break-out-rooms’ uiteen om in bijvoorbeeld tweetallen (je ziet alleen elkaar) te oefenen met de aangeboden theorie.

Hoe hebben deelnemers zo’n Webinar of ONLINE training ervaren?

“Bedankt voor jullie aanbod. Ik heb met verbijstering gekeken en meegedaan wat er allemaal technisch mogelijk is.” – deelnemer Webinar.

“Het interactieve karakter, veel afwisseling met theorie, werkvormen en zelf oefenen in groepjes in de break out rooms, heeft me veel stof tot nadenken gegeven.” – deelnemers train de NVC trainer.

“Nieuwe mensen ontmoeten lukt dus wonderwel goed, ook online. Een erg leuke manier om kort en krachtig bezig te zijn met vervindend communiceren. Ik vond de afwisseling fijn (drie keer iemand anders om mee te praten).” – deelnemer Webinar.

Brochure download

Een lijst met behoeften én gevoelens die aanwezig kunnen zijn als behoeften wel of niet ingevuld worden of zijn. Deze lijst is bedoeld om je woordenkennis over gevoelens en behoeften te verhelderen en te vergroten. Het is bedoeld als een beginpunt om een ieder die dat wenst te ondersteunen bij het proces van de verdieping van zelfontdekking. Daarnaast kan het behulpzaam zijn om begrip en verbinding tussen mensen te vergemakkelijken.

Neem meteen een kijkje en vraag hieronder de behoeften en gevoelens lijst aan.

Brochure download

Geweldloze Communicatie draagt bijzonder bij aan rust en onderlinge verbinding. Het verandert onbewust aanvallend en defensief gedrag in inzicht en acceptatie van verschillen. Het leidt tot harmonie tussen mensen. Kiezen voor het aanleren en implementeren van Geweldloze Communicatie in je leven, reikt veel verder dan alleen het gebruik van andere woorden.

Neem meteen een kijkje en vraag hieronder de brochure voor particulieren aan

Brochure download

Wil je dat je met plezier en energiek je werk kunt doen? Je team enthousiast en gemotiveerd samenwerkt?Medewerkers en leidinggevenden opgewekt, tevreden en betrokken zijn?

Dan is Verbindende | Geweldloze Communicatie iets voor jouw organisatie!

Neem meteen een kijkje en vraag hieronder de brochure voor professionals & teams aan