ONLINE trainingen gestart!

De eerste ONLINE trainingen en coachsessies zijn een feit. De train de NVC trainer opleiding en de tweede module van onze zakelijke Turbo Training hebben plaatsgevonden via de online ‘ZOOM-room’ van VINE. Binnenkort gaan de reguliere Basistraining en Verdieping I training ONLINE van start!

Hoe werkt dat dan?

De Online trainingen, coachsessies en Webinars organiseren we via een beveiligde videoverbinding (Zoom). Deelnemers hebben alleen een pc, laptop of tablet met een internetverbinding nodig. Tijdens het plenaire gedeelte bieden we je theorie aan over Verbindende | Geweldloze Communicatie. Tussendoor ga je in zogenaamde ‘break-out-rooms’ uiteen om in bijvoorbeeld tweetallen (je ziet alleen elkaar) te oefenen met de aangeboden theorie.

Hoe hebben deelnemers zo’n Webinar of ONLINE training ervaren?

“Bedankt voor jullie aanbod. Ik heb met verbijstering gekeken en meegedaan wat er allemaal technisch mogelijk is.” – deelnemer Webinar.

“Het interactieve karakter, veel afwisseling met theorie, werkvormen en zelf oefenen in groepjes in de break out rooms, heeft me veel stof tot nadenken gegeven.” – deelnemers train de NVC trainer.

“Nieuwe mensen ontmoeten lukt dus wonderwel goed, ook online. Een erg leuke manier om kort en krachtig bezig te zijn met vervindend communiceren. Ik vond de afwisseling fijn (drie keer iemand anders om mee te praten).” – deelnemer Webinar.

Scroll naar top