online trainingen

Omdat het handig is of noodzakelijk of omdat je het fijner vindt: online training volgen!
VINE heeft veel ervaring op het gebied van online training geven en biedt verschillende mogelijkheden. We organiseren online trainingen, webinars en een online kennismaking, waar zowel Particulieren en Professionals en Teamszich voor kunnen inschrijven. Ontdek op déze pagina ons online aanbod!

Online kennismaking Geweldloze Communicatie

Tijdens de online kennismaking vertellen we je onder andere meer over onze basistraining Verbindende | Geweldloze communicatie.

Webinars

sustainable development goals

De VINE social change 3-luik webinars

Luisteren om te begrijpen versus luisteren om te reageren

Geweldloze | Verbindende Communicatie tussen kinderen en ouders

Hoe zorg ik voor mezelf terwijl ik voor anderen zorg?

Conflict of verbinding wat kies jij?

Brochure download

Een lijst met behoeften én gevoelens die aanwezig kunnen zijn als behoeften wel of niet ingevuld worden of zijn. Deze lijst is bedoeld om je woordenkennis over gevoelens en behoeften te verhelderen en te vergroten. Het is bedoeld als een beginpunt om een ieder die dat wenst te ondersteunen bij het proces van de verdieping van zelfontdekking. Daarnaast kan het behulpzaam zijn om begrip en verbinding tussen mensen te vergemakkelijken.

Neem meteen een kijkje en vraag hieronder de behoeften en gevoelens lijst aan.

Brochure download

Geweldloze Communicatie draagt bijzonder bij aan rust en onderlinge verbinding. Het verandert onbewust aanvallend en defensief gedrag in inzicht en acceptatie van verschillen. Het leidt tot harmonie tussen mensen. Kiezen voor het aanleren en implementeren van Geweldloze Communicatie in je leven, reikt veel verder dan alleen het gebruik van andere woorden.

Neem meteen een kijkje en vraag hieronder de brochure voor particulieren aan

Brochure download

Wil je dat je met plezier en energiek je werk kunt doen? Je team enthousiast en gemotiveerd samenwerkt?Medewerkers en leidinggevenden opgewekt, tevreden en betrokken zijn?

Dan is Verbindende | Geweldloze Communicatie iets voor jouw organisatie!

Neem meteen een kijkje en vraag hieronder de brochure voor professionals & teams aan