Gratis online kennismaking VINE & GC

Ben je benieuwd wat Geweldloze Communicatie (GC) is?
En waarom het ook wel Verbindende Communicatie genoemd wordt? Wil je ervaren hoe GC in de praktijk gaat? Lijkt het je interessant en wil je graag weten of je Geweldloze Communicatie zou kunnen toepassen op jouw specifieke situatie(s)? Heb je het boek van Marshall Rosenberg gelezen?  

Van HARTe welkom bij onze online kennismakingsavond Verbindende | Geweldloze Communicatie!

In ongeveer een uur tijd nemen we je mee in de wereld van Verbindende | Geweldloze Communicatie. Het gedachtegoed en het model worden toegelicht en praktisch gemaakt aan de hand van voorbeelden. 

Basistraining Verbindende | Geweldloze Communicatie
Tijdens de gratis online kennismaking vertellen we je onder andere meer over onze basistraining Verbindende | Geweldloze communicatie. Deze training is geschikt voor iedereen die op een duidelijke, respectvolle en effectieve manier wil communiceren. En dat terwijl je in verbinding blijft met de mensen om je heen. Afhankelijk van de situatie waarin je deze vorm van communicatie graag wilt toepassen kun je de basistraining voor professionals óf particulieren volgen. Deze basis opleiding duurt twee dagen, je hebt geen specifieke vooropleiding nodig. Na deze introductietraining pas je de kennis en vaardigheden met succes toe in jouw dagelijkse praktijk.

Beoordeling deelnemers: 

4.5/5

Eerstvolgende data:

17 februari 2022

In het kort

Duur: een uur online
Kosten: gratis
Tijd: 19.30 – 20.30u

Over de kennismakingsavond

Eerst een stukje over Geweldloze ofwel Verbindende Communicatie

Taal is nooit neutraal. Hoe je spreekt, de woorden die je kiest, bepalen mede hoe jij de wereld ziet en beleeft. En ook hoe je in de wereld acteert. Geweldloze Communicatie biedt nieuwe inzichten en praktische vaardigheden, waardoor je anders in de wereld komt te staan. Je hebt meer compassie voor jezelf en anderen en hebt de kracht en gereedschap om effectiever bij te dragen aan de wereld. Een wereld die hopelijk werkt voor steeds meer mensen.

Bij Geweldloze Communicatie is het doel om uit de weerstand te blijven en in verbinding te zijn met jezelf en met de ander. Je verliest jezelf minder in verwijten en oordelen die de ander uitspreekt omdat je deze kunt vertalen naar onderliggende gevoelens en behoeften. Vandaar dat het ook wel Verbindende Communicatie wordt genoemd.

Het gaat dus over de keuze en de kracht van woorden in communicatie. Jouw intentie en de woorden die je gebruikt om vorm te geven aan die intentie bepalen niet alleen het effect op een ander, maar hebben ook grote invloed op hoe je met jezelf om gaat en hoe je je voelt. 

Ben je nieuwsgierig geworden? Dan nodigen we je van HARTe uit voor de kennismakingsavond! Daarin nemen we je mee in de wereld van Geweldloze Communicatie. Zo kun je zelf ervaren hoe dat voor jou is en of je er graag meer van wilt leren!

Iedereen die interesse heeft in Verbindende | Geweldloze Communicatie en er graag wat meer van wil weten is van HARTe welkom voor deze fijne en persoonlijke online kennismaking!

De kennismakingsavond organiseren we via een beveiligde videoverbinding (Zoom). Deelnemers hebben alleen een pc, laptop of tablet met een internetverbinding nodig.

De dag van de kennismakingsavond ontvang je een mail met daarin de link met wachtwoord naar de beveiligde Zoom omgeving.

 • De link voor de online kennismaking ontvang je per mail op de dag zelf, voor 15.00 uur. Geen mail ontvangen? Controleer voor de zekerheid nog even je SPAM map. Daar ook niet? Neem dan contact op met kantoor: 030- 215 50 60.
 • We starten om 19.30 uur, je kunt vanaf 19.15 uur inloggen met de link die je hebt ontvangen.
 • Voorkennis is niet nodig. Iedereen is welkom!
 • 17 februari 2022
 • 17 maart 2022
 • 21 april 2022
 • 19 mei 2022
 • 16 juni 2022
 • 15 september 2022
 • 20 oktober 2022
 • 24 november 2022
 • 15 december 2022
Inhoud accordeon

Wij werken onder andere voor

VINE is al ruim 20 jaar een begrip als opleidingsinstituut voor Verbindende | Geweldloze Communicatie. Ons trainersteam bestaat uit bevlogen en ervaren trainers met ieder een eigen specialisme. Alle trainers zijn internationaal CNVC gecertificeerd door het CNVC (Centre for Nonviolent Communication).

VINE staat garant voor kwaliteit, ervaring en diepgang. Door onze persoonlijke benadering voel je je snel vertrouwd en op je gemak.

Onze zeer ruime trainingslocatie midden in de bossen van Doorn is voorzien van alle gemakken. Een heerlijke, gezonde lunch (ook vegetarisch) en uitstekende koffie zijn onderdeel van het arrangement. Twijfel je of deze training geschikt voor je is? Neem dan contact op voor advies.

Contact

Hoe kan ik helpen?
Bel of mail Vicky op:
(030) 215 50 60 
of welkom@vinetraining.nl

VINE Instituut voor Verbindende Communicatie
Tennis- en Businesscenter Heuvelrug
Mariniersweg 3
3941 XK Doorn

Trainingslocaties

Brochure download

Een lijst met behoeften én gevoelens die aanwezig kunnen zijn als behoeften wel of niet ingevuld worden of zijn. Deze lijst is bedoeld om je woordenkennis over gevoelens en behoeften te verhelderen en te vergroten. Het is bedoeld als een beginpunt om een ieder die dat wenst te ondersteunen bij het proces van de verdieping van zelfontdekking. Daarnaast kan het behulpzaam zijn om begrip en verbinding tussen mensen te vergemakkelijken.

Neem meteen een kijkje en vraag hieronder de behoeften en gevoelens lijst aan.

Brochure download

Geweldloze Communicatie draagt bijzonder bij aan rust en onderlinge verbinding. Het verandert onbewust aanvallend en defensief gedrag in inzicht en acceptatie van verschillen. Het leidt tot harmonie tussen mensen. Kiezen voor het aanleren en implementeren van Geweldloze Communicatie in je leven, reikt veel verder dan alleen het gebruik van andere woorden.

Neem meteen een kijkje en vraag hieronder de brochure voor particulieren aan

Brochure download

Wil je dat je met plezier en energiek je werk kunt doen? Je team enthousiast en gemotiveerd samenwerkt?Medewerkers en leidinggevenden opgewekt, tevreden en betrokken zijn?

Dan is Verbindende | Geweldloze Communicatie iets voor jouw organisatie!

Neem meteen een kijkje en vraag hieronder de brochure voor professionals & teams aan