Playdays

Noem jij jezelf wel eens een trainer of facilitator, of denk je erover training te gaan geven? Wil jij (nog meer) spelen met werkvormen? Ben je toe aan inspiratie en ben je ook benieuwd hoe je een werkvorm die je graag gebruikt, kunt aanscherpen en aanvullen met inzichten uit geweldloze communicatie? Dan is deze training op jouw lijf geschreven.

Denk je eraan om de Train-de-trainer-opleiding te gaan volgen, dan verzoeken we je om aan deze twee dagen mee te doen, omdat een belangrijk deel van het werk als trainer staat of valt met de werkvormen die we inzetten.

Beoordeling deelnemers: 

4.5/5

Eerstvolgende data:

3 en 4 februari 2022

In het kort

Duur: 2 dagen 
Vooropleiding: minimaal 16 dagen training NVC bij een CNVC-gecertificeerde trainer.
Kosten: Voor particulieren € 325,-, voor ZZP-ers € 425,- en voor deelnemers van wie de organisatie betaalt € 800,-. Deze bedragen zijn vrijgesteld van BTW en zijn inclusief koffie/thee, lunches en studiematerialen.
KORTING | Als je je hebt ingeschreven voor de Train-de-trainer, dan doe je mee voor de helft van de prijs. Als je in de toekomst besluit mee te doen aan de Train-de-trainer, dan ontvang je een gelijkwaardige korting op het deelnamebedrag van de TdT.

Zijn er financiële uitdagingen? Neem even contact met ons op voor een mogelijke oplossing.

Vragen?

Deel deze pagina:

Over de opleiding

Twee dagen bomvol werkvormen om te spelen met geweldloze communicatie in jouw training of workshop! We reiken werkvormen aan met beeld, geluid en lichamelijke beweging: je ervaart hoe die werken én we helpen jou om  ze te vertalen naar de groepen die jij wilt bereiken. Ook is er gelegenheid om een eigen oefening uit te proberen en daarop feedback te krijgen van de trainers.

Deze training is gemaakt voor mensen die geweldloze communicatie delen of willen delen in groepen.

Denk je eraan om de Train-de-trainer-opleiding te gaan volgen, dan verzoeken we je om aan deze twee dagen mee te doen, omdat een belangrijk deel van het werk als trainer staat of valt met de werkvormen die we inzetten.

Je verlaat deze training met

 • Een lijf vol plezier
 • Een tas vol concrete, direct toe te passen werkvormen
 • Tenminste 4 ideeën voor werkvormen die passen bij jouw doelgroep
 • Specifieke feedback en suggesties rond een oefening van jouzelf
  • Vooropleiding: minimaal 16 dagen training NVC bij een CNVC-gecertificeerde trainer.
  • Inschrijven kan via welkom@vinetraining.nl
  • Twee live dagen van 10.00 – 17.00 uur incl. lunch.
  • Locatie: VINE trainingslocatie in het Tennis- en Businesscenter Heuvelrug in Doorn.
  • Adres: Mariniersweg 3, 3941 XK Doorn.
  • Vooropleiding:
  • Studiebelasting: ± 15trainingsuren.
  • Je ontvangt een officieel CNVC* Certificaat van deelname (PE punten op aanvraag) (*Center for Nonviolent Communication).
  • Alle VINE trainingsdagen tellen mee voor het internationale certificeringstraject (CNVC). 

Elkie Deadman en Christiaan Zandt. Elkie en Christiaan verzorgen, samen met Martin van der Meulen, Anja Nekeman en gasttrainers de Train-de-trainer-opleiding die in maart 2022 weer van start gaat.

 Maak hier alvast kennis met Elkie

Maak hier alvast kennis met Anja

 • 4 en 5 februari 2022

Brochure ontvangen?

Wij werken onder andere voor

VINE is al ruim 20 jaar een begrip als opleidingsinstituut voor Verbindende | Geweldloze Communicatie. Ons trainersteam bestaat uit bevlogen en ervaren trainers met ieder een eigen specialisme. Alle trainers zijn internationaal CNVC gecertificeerd door het CNVC (Centre for Nonviolent Communication).

VINE staat garant voor kwaliteit, ervaring en diepgang. Door onze persoonlijke benadering voel je je snel vertrouwd en op je gemak.

Onze zeer ruime trainingslocatie midden in de bossen van Doorn is voorzien van alle gemakken. Een heerlijke, gezonde lunch (ook vegetarisch) en uitstekende koffie zijn onderdeel van het arrangement. Twijfel je of deze training geschikt voor je is? Neem dan contact op voor advies.

Contact

Hoe kan ik helpen?
Bel of mail Vicky op:
(030) 215 50 60 
of welkom@vinetraining.nl

VINE Instituut voor Verbindende Communicatie
Tennis- en Businesscenter Heuvelrug
Mariniersweg 3
3941 XK Doorn

Trainingslocaties

CNVC

INFORMATIE EN MAATREGELEN ALS GEVOLG VAN HET CORONAVIRUS

We gaan weer verder met onze LIVE trainingen!

We vinden het belangrijk dat iedereen zich veilig voelt bij VINE. Al onze trainingen en opleidingen vinden plaats volgens de laatste richtlijnen (14/01) van het RIVM.