Turbo Training Geweldloze Communicatie

In een tijdsbestek van 4 dagen leer je alle grondbeginselen van Geweldloze Communicatie en leer je dit toepassen binnen je eigen werk, maar ook richting collega’s en medewerkers. Als HR professional help je je organisatie Geweldloos Communicatie toe te passen onderling, binnen de eigen werkomgeving.

De tijdsbelasting voor leidinggevenden, medewerkers en HR-professionals wordt zo beperkt mogelijk gehouden. Binnen een tijdsbestek van slechts 2×2 dagen, leert men de grondbeginselen van Geweldloze Communicatie en om deze toe te te passen in een zakelijke omgeving.

De trainingen vinden plaats bij De Baak op landgoed de Horst in Driebergen, bij uitstek dé locatie om te leren hoe Geweldloos te communiceren.
Het totale programma omvat 10 dagdelen, met tussenpozen van 1-2 weken, exclusief overnachting. Er worden getraind op basis van real life situaties binnen de zakelijke markt.

Turbo training Geweldloze Communicatie

Basisopleiding

Naast de Turbo-training Geweldloze Communicatie, kun je natuurlijk ook kiezen voor onze welbekende 6-daagse basisopleiding Geweldloze Communicatie. In een tijdsbestek van drie keer twee dagen leer je de grondbeginselen van Geweldloze Communicatie en hoe deze toe te passen in je werk en in je persoonlijke leven. De basisopleiding bestaat uit de trainingen Introductie van het model, Verdieping met Empathie en Praktijk “Aan de slag”. Deze trainingen worden gegeven aan gemengde groepen, zowel zakelijk als particulier.

Verbinding in je werk

Leer verbindend communiceren met behulp van Geweldloze Communicatie in je werkomgeving. Maak kennis met de 4 bouwstenen en 3 processen. Leer effectief waarnemen. Krijg diepgaand inzicht in miscommunicatie binnen de organisatie en concrete handvatten, hoe te voorkomen.

Meer info

Empathisch Luisteren

Je leert zodanig te luisteren dat de ander zich écht gehoord en begrepen voelt. Belangen worden duidelijk, weerstand neemt af en escalatie wordt voorkomen. Hierbij leer je, hoe je de belangen van de ander en jezelf centraal zet, rust creëert en écht contact maakt met wat er werkelijk aan de hand is. 

Meer info

Aan de slag

Leer effectief de geleerde processen toe te passen. Ontwikkel stevigheid door concreet aan de slag te gaan en veel te oefenen. Zo raak je vertrouwd met empathisch reageren in situaties waarbij emoties een duidelijke rol spelen om te komen tot gezamenlijk gedragen oplossingen.

Meer info

VINE Basisopleiding Geweldloze Communicatie

Ontvang € 180 korting, wanneer je de basisopleiding in één keer afneemt. Integreert hiermee krachtig de grondbeginselen van Geweldloze Communicatie voor een aantrekkelijke prijs. De bundel basisopleiding biedt je een aantrekkelijk voordeel t.o.v. drie afzonderlijke trainingen. Betaal éénmalig € 1.590,-.

Leergangen

Kies voor één van onze vervolgopleidingen om je nog verder te verdiepen en te specialiseren in Geweldloze Communicatie. Onze vervolgopleidingen of leergangen worden gegeven tijdens meerdaagse sessies gedurende de periode van een jaar. Op dit moment kun je kiezen uit 4 leergangen: Integratiejaar, train-de-trainer, conflictbemiddeling, coaching en teamcoaching.

Integratiejaar

Wil je persoonlijk de diepte in met Geweldloze Communicatie en dit blijvend verankeren in je dagelijkse (werk) leven? Meld je dan aan voor het Integratiejaar en maak van Geweldloze Communicatie je tweede natuur.

Het Integratiejaar is bedoeld voor iedereen die zich op persoonlijk en/of professioneel vlak diepgaand wil bekwamen in Geweldloze Communicatie. De duur en de opzet van de opleiding brengen vergaande verdieping, verbreding en verinnerlijking van de stof tot stand. Met als einddoel Geweldloze Communicatie bijna gedachteloos toepassen.

Integratiejaar

Meer info

Teamcoaching met Geweldloze Communicatie

Als teamcoach leer je praktische tools in te zetten afgestemd op het teamniveau en patronen te ontdekken in de communicatie binnen het team. Je sluit aan bij wat betekenisvol is in het hier en nu. Zelforganiserende teams kunnen zo werken aan hun eigen fundament. Het doel is om het leervermogen van het team te vergroten en eigenaarschap te nemen voor de kwaliteit van verbinding en het eigen leerproces.

Teamcoaching met Geweldloze Communicatie

Meer info

Conflictbemiddeling

Om het beste uit jezelf te halen ga je ervaren hoe belangrijk het is om rust te hebben in jouw eigen denken, voelen en handelen. Hierbij is de samenhang van cruciaal belang om duurzame gedragsverandering tot stand te brengen. Deelnemers maken de stap naar binnen, naar zichzelf. Ze ervaren dat zelfverbinding fundamenteel is om de verbinding met anderen en de omgeving te kunnen maken. Zo creëer je ruimte voor verschillen en zet je mensen in hun kracht. Kortom, intensieve leertrajecten die een stevig fundament bieden en een kans om uit te groeien tot de leider die je wil zijn. 

Conflictbemiddeling

Meer info

Coaching met Geweldloze Communicatie (48 PE-uren / NOBCO)

Wil jij ook graag doordringen tot op de bodem? Het helemaal doordringen tot je gesprekspartner of cliënt kan lastig zijn. Daarom biedt deze ‘post coach’ leergang jou een krachtige leer- en ontwikkelomgeving. Je leert eerst jezelf te doorgronden op diepere niveaus en hoe je dat kan overdragen. Dit stelt je in staat om diepgaande veranderprocessen te stimuleren en begeleiden. De in te zetten interventietechnieken vanuit de theorie van Geweldloze Communicatie krijg je zowel verbaal als visueel en praktisch aangereikt en ondersteunen om de aangereikte kennis zelf te onderzoeken en ervaren. Het leren van elkaar is een natuurlijk gevolg.

Coaching met Geweldloze Communicatie

Meer info

Train-de-trainer Nonviolent Communication

VINE en Ai-opener organiseren in 2020/2021 voor het twaalfde achtereenvolgende jaar een Train-de-trainer Nonviolent Communication. Deze training is voor iedereen die in contact is met de essentie van NVC, wil bijdragen aan de ontwikkeling van zichzelf en anderen en het proces van NVC wil leven, uitdragen en verder wil verinnerlijken. Doelgroep is iedereen die door training, coaching, lezingen, oefengroepen of anderszins actief wil bijdragen aan vrede in de wereld en het verspreiden van het gedachtegoed van Marshall Rosenberg. Voor deze leergang is een aanbetaling van € 200,= vereist.

Train-de-trainer Nonviolent Communication

Meer info

Thema's

Verbindend Communiceren voor artsen, psychologen en andere zorgprofessionals (10 PE-punten ABAN)

De verbinding met de patiënt, is van wezenlijk belang voor zijn/haar welbevinden en herstel. Communicatie verbindt ons met elkaar en brengt ons in relatie met de ander. Woorden geven aan wat er speelt, is een belangrijk inzicht gevende vaardigheid. Juist in de huidige tijd waarin bruggen worden gebouwd en zoveel in beweging is, is het belangrijk om je bewust te zijn van hoe je communiceert. Deze training is in samenwerking met Amsterdam School for Integrative Medicine & Health.

VC in de zorg
Verbindend Communiceren voor artsen, psychologen en andere zorgprofessionals

Meer info

Maatwerk en Incompany

Natuurlijk is het ook mogelijk of voor uw organisatie een training op maat te ontwikkelen, die aansluit bij de specifieke behoefte van uw organisatie. VINE heeft trainingen op maat ontwikkeld en ervaring  in de zakelijke markt, zowel profit als non-profit, en de sectoren zorg en onderwijs in het bijzonder.

Contact

Hoe kan ik helpen?
Bel of mail Vicky op:
(030) 215 50 60 
of welkom@vinetraining.nl

VINE Instituut voor Verbindende Communicatie
Tennis- en Businesscenter Heuvelrug
Mariniersweg 3
3941 XK Doorn

Trainingslocaties

Scroll naar top