Voor Professionals & Teams

Verbindende | Geweldloze Communicatie wérkt
voor jou en je organisatie!

Wil je dat je met plezier en energiek je werk kunt doen? Je team enthousiast en gemotiveerd samenwerkt?Medewerkers en leidinggevenden opgewekt, tevreden en betrokken zijn?

Dan is Verbindende | Geweldloze Communicatie iets voor jouw organisatie! Bekijk de mindmap voor de verschillende toepassingsgebieden binnen organisaties en de bijbehorende training!

Nieuw? Dan start je met de Basis opleiding. Daarna kun je je verder verdiepen. Bekijk op deze pagina ons uitgebreide aanbod! Of kies meteen voor een van onze Pakketten voor Professionals en Teams.   

Al onze opleidingen kunnen ook inCompany gegeven worden, volledig online en/of op maat gemaakt. Stuur een mailtje naar welkom@vinetraining.nl voor meer informatie of bel naar 030 – 215 50 60

blogNVC

Basis Verbindende | Geweldloze Communicatie

Voor iedereen die effectief en verbindend wil communiceren in een professionele omgeving.

artsenpsychologen-300px

Verbindend Communiceren voor artsen en psychologen

Deze training helpt je om tot meer diepgang te komen in contact met jezelf, je patiënt en je omgeving, op een heldere en effectieve manier. .

Borgingsprogramma voor Professionals en Teams

Begeleid e-Learning programma om in 10 weken vaardig te zijn in Verbindende | Geweldloze Communicatie. 

blog-hester-angst

Verbindende Feedback

Voor leidinggevenden en medewerkers die op een effectieve en verbindende manier willen leren feedback geven én ontvangen, op een manier die motiveert en inspireert.

cb2300px

Verbindende Besluitvorming

Voor professionals die op zoek zijn naar een snelle en verbindende manier om te komen tot breed gedragen besluiten.

businesswomen-businesswoman-interview-meeting-70292

Verbindende Conflictvaardigheid

Voor leidinggevenden en teamleden die op een constructieve manier willen leren omgaan met conflicten en meningsverschillen.

smiley

Verbindende Empathie

Voor iedereen die het verschil wil kunnen maken in moeilijke gesprekken.

cb1300px

Introductie Conflicthantering en -bemiddeling

Voor iedereen die wil leren omgaan met en bemiddelen in conflicten zoals Marshall Rosenberg dat overal ter wereld met succes toepaste.

pexels-fauxels-3184416800px

Conflicthantering en -bemiddeling

Voor iedereen die de Introductie 2-daagse Conflicthantering en -bemiddeling heeft gevolgd en alle handvatten wil krijgen om met conflicten om te gaan en/of te bemiddelen in conflicten.

Bridge+photo600px

Herstelgesprekken

Een twee keer tweedaagse training die in de kern gericht is op het voeren en ondersteunen van gesprekken die gaan over het begeleiden van conflictpartners in de oplossing van eventueel aangebrachte emotionele pijn en/of andere, onbedoelde, gevolgen van wat we gedaan hebben.

pexels-fauxels-3184430600px

Bemiddelen bij groepsbesluitvorming

Voor iedereen die in staat wil zijn om groepsbesluitvorming te faciliteren en alle handvatten wil krijgen om met conflicten om te gaan en/of te bemiddelen in conflicten.

man-wearing-white-top-in-front-f-woman-wearing-blue-long-1181715

Leergang Verbindend Coachen met Geweldloze Communicatie

Deze ‘post coach’ leergang biedt jou een krachtig ontwikkelomgeving.  Breid je kennis uit met communicatie- en coaching tools vanuit de methodiek van Verbindende | Geweldloze Communicatie.

IMG_5190

Leergang Verbindend Teamcoachen met Geweldloze Communicatie

In dit leertraject krijg je verbindende tools aangereikt met als doel een bijdrage te leveren aan teamgroei en teamontwikkeling.

photo-3

Integratiejaar

Intensieve jaaropleiding, voor iedereen die zich persoonlijk wil ontwikkelen en Verbindende | Geweldloze Communicatie diepgaand wil integreren in zijn of haar leven.

Foto 2

Leergang Train de NVC trainer

Voor iedereen die in contact is met de essentie van GC / NVC, wil bijdragen aan de ontwikkeling van anderen en het proces van GC / NVC wil leven, uitdragen en verder verinnerlijken.

Contact

Hoe kan ik helpen?
Bel of mail Vicky op:
(030) 215 50 60 
of welkom@vinetraining.nl

VINE Instituut voor Verbindende Communicatie
Tennis- en Businesscenter Heuvelrug
Mariniersweg 3
3941 XK Doorn

Trainingslocaties

Scroll naar top