Basisopleiding

Turbo Training Geweldloze Communicatie

De Turbo Training is een basisopleiding specifiek gericht op organisaties.
In een tijdsbestek van slechts 4 dagen leer je alle grondbeginselen van Geweldloze Communicatie en leer je dit toe te passen binnen je eigen werk maar ook richting collega’s en medewerkers. Als HR professional help je je organisatie Geweldloze Communicatie toe te passen binnen de eigen werkomgeving en in organisaties.

De tijdsbelasting voor leidinggevenden, medewerkers en HR-professionals wordt zo beperkt mogelijk gehouden. 

  • De trainingen vinden plaats bij De Baak op landgoed de Horst in Driebergen, bij uitstek dé locatie om te leren hoe Geweldloos te communiceren.
  • Het totale programma omvat 10 dagdelen, met tussenpozen van 1-2 weken, exclusief overnachting
  • Er wordt getraind op basis van probleemstellingen en real-life situaties binnen de zakelijke werk context.

Turbo training Geweldloze Communicatie

Basisopleiding

Naast de Turbo Training Geweldloze Communicatie, kun je ook kiezen voor onze welbekende 6-daagse basisopleiding Geweldloze Communicatie. In 3×2 dagen leer je de grondbeginselen van Geweldloze Communicatie en hoe deze toe te passen in je werk en in je persoonlijke leven. De basisopleiding bestaat uit Basistraining: Introductie van het modelVerdieping 1: Empathisch luisteren en Verdieping 2: Verbinding in de praktijk.  Deze trainingen worden gegeven aan gemengde groepen, zowel zakelijk als particulier.

Basistraining: Introductie van het model

Leer Verbindend Communiceren met behulp van Geweldloze Communicatie in je werkomgeving. Maak kennis met de bouwstenen en processen. Leer effectief waarnemen. Krijg diepgaand inzicht in miscommunicatie binnen de organisatie en concrete handvatten, hoe te voorkomen.

Verdieping 1: Empathisch luisteren

Je leert te luisteren om te begrijpen in plaats van luisteren om te reageren. Belangen worden duidelijk, weerstand neemt af en escalatie wordt voorkomen. Hierbij leer je, hoe je de belangen van de ander en jezelf centraal zet, rust creëert en écht contact maakt met wat er werkelijk aan de hand is. 

Verdieping 2: Verbinding in de praktijk

Leer effectief de geleerde processen toe te passen. Ontwikkel stevigheid door concreet aan de slag te gaan en veel te oefenen. Zo raak je vertrouwd met empathisch reageren in situaties waarbij emoties een duidelijke rol spelen om te komen tot gezamenlijk gedragen oplossingen.

VINE Basisopleiding Geweldloze Communicatie

Ontvang € 180 korting wanneer je de drie modules als bundel in één keer afneemt. Integreer hiermee krachtig de grondbeginselen van Geweldloze Communicatie voor een aantrekkelijke prijs.

Contact

Hoe kan ik helpen?
Bel of mail Vicky op:
(030) 215 50 60 
of welkom@vinetraining.nl

VINE Instituut voor Verbindende Communicatie
Tennis- en Businesscenter Heuvelrug
Mariniersweg 3
3941 XK Doorn

Trainingslocaties

Scroll naar top