Leergangen

Leergangen

Kies voor één van onze vervolgopleidingen om je nog verder te verdiepen en te specialiseren in Geweldloze Communicatie. Onze vervolgopleidingen of leergangen worden gegeven tijdens meerdaagse sessies gedurende de periode van een jaar. Op dit moment kun je kiezen uit 4 leergangen: Integratiejaartrain-de-trainerconflictbemiddelingcoaching en teamcoaching.

Integratiejaar

Wil je persoonlijk de diepte in met Geweldloze Communicatie en dit blijvend verankeren in je dagelijkse (werk) leven? Meld je dan aan voor het Integratiejaar en maak van Geweldloze Communicatie je tweede natuur.

Het Integratiejaar is bedoeld voor iedereen die zich op persoonlijk en/of professioneel vlak diepgaand wil bekwamen in Geweldloze Communicatie. De duur en de opzet van de opleiding brengen vergaande verdieping, verbreding en verinnerlijking van de stof tot stand. Met als einddoel Geweldloze Communicatie bijna gedachteloos toepassen.

Integratiejaar

Conflictbemiddeling

Om het beste uit jezelf te halen ga je ervaren hoe belangrijk het is om rust te hebben in jouw eigen denken, voelen en handelen. Hierbij is de samenhang van cruciaal belang om duurzame gedragsverandering tot stand te brengen. Deelnemers maken de stap naar binnen, naar zichzelf. Ze ervaren dat zelfverbinding fundamenteel is om de verbinding met anderen en de omgeving te kunnen maken. Zo creëer je ruimte voor verschillen en zet je mensen in hun kracht. Kortom, intensieve leertrajecten die een stevig fundament bieden en een kans om uit te groeien tot de leider die je wil zijn. 

Conflictbemiddeling

Train-de-trainer Nonviolent Communication

VINE en Ai-opener organiseren in 2020/2021 voor het twaalfde achtereenvolgende jaar een Train-de-trainer Nonviolent Communication. Deze training is voor iedereen die in contact is met de essentie van NVC, wil bijdragen aan de ontwikkeling van zichzelf en anderen en het proces van NVC wil leven, uitdragen en verder wil verinnerlijken. Doelgroep is iedereen die door training, coaching, lezingen, oefengroepen of anderszins actief wil bijdragen aan vrede in de wereld en het verspreiden van het gedachtegoed van Marshall Rosenberg. Voor deze leergang is een aanbetaling van € 200,= vereist.

Train-de-trainer Nonviolent Communication

Coaching met Geweldloze Communicatie (48 PE-uren / NOBCO)

Wil jij ook graag doordringen tot op de bodem? Het helemaal doordringen tot je gesprekspartner of cliënt kan lastig zijn. Daarom biedt deze ‘post coach’ leergang jou een krachtige leer- en ontwikkelomgeving. Je leert eerst jezelf te doorgronden op diepere niveaus en hoe je dat kan overdragen. Dit stelt je in staat om diepgaande veranderprocessen te stimuleren en begeleiden. De in te zetten interventietechnieken vanuit de theorie van Geweldloze Communicatie krijg je zowel verbaal als visueel en praktisch aangereikt en ondersteunen om de aangereikte kennis zelf te onderzoeken en ervaren. Het leren van elkaar is een natuurlijk gevolg.

Coaching met Geweldloze Communicatie

Teamcoaching met Geweldloze Communicatie

Als teamcoach leer je praktische tools in te zetten afgestemd op het teamniveau en patronen te ontdekken in de communicatie binnen het team. Je sluit aan bij wat betekenisvol is in het hier en nu. Zelforganiserende teams kunnen zo werken aan hun eigen fundament. Het doel is om het leervermogen van het team te vergroten en eigenaarschap te nemen voor de kwaliteit van verbinding en het eigen leerproces.

Teamcoaching met Geweldloze Communicatie

Contact

Hoe kan ik helpen?
Bel of mail Vicky op:
(030) 215 50 60 
of welkom@vinetraining.nl

VINE Instituut voor Verbindende Communicatie
Tennis- en Businesscenter Heuvelrug
Mariniersweg 3
3941 XK Doorn

Trainingslocaties

Scroll naar top