Thema trainingen

Opfrisdag Geweldloze Communicatie

Heb je eerder een training in Geweldloze Communicatie gevolgd? Ben je niet zozeer op zoek naar verdere verdieping, maar vind je het wel waardevol om het gedachtegoed van Geweldloze Communicatie levend te houden?
Op veler verzoek bieden we speciaal hiervoor de Opfrisdag Geweldloze Communicatie aan. In 1 dag frissen we de theorie achter het model van Geweldloze Communicatie op en ga je verder oefenen op basis van je eigen inbreng.

people-silhouette-during-sunset-853168
Opfrisdag Geweldloze Communicatie

Verbindend Communiceren voor artsen, psychologen en andere zorgprofessionals (10 PE-punten)

De verbinding met de patiënt, is van wezenlijk belang voor zijn/haar welbevinden en herstel. Communicatie verbindt ons met elkaar en brengt ons in relatie met de ander. Woorden geven aan wat er speelt, is een belangrijk inzicht gevende vaardigheid. Juist in de huidige tijd waarin bruggen worden gebouwd en zoveel in beweging is, is het belangrijk om je bewust te zijn van hoe je communiceert. Deze training is in samenwerking met Amsterdam School for Integrative Medicine & Health.

artsenpsychologen-300px
Verbindend Communiceren voor artsen, psychologen en andere zorgprofessionals

Angst, schuld, schaamte en vergeving

Waar komt het toch vandaan, die angst om iets fout te doen? Dat we ons schuldig voelen en ons schamen? We gaan twee dagen aan de slag met deze drie ‘spoken’, die jouw leven kunnen verzuren en geven handvatten voor oplossingen die je weer energie en plezier geven. Veel oefenen en doen!

Angst, schuld, schaamte en vergeving

Geweldloos Communiceren met kinderen

Overal waar er mensen samenleven, kunnen conflicten ontstaan, omdat iedere mens nu eenmaal anders is. Een conflict is niet slecht, het kan bijdragen aan persoonlijke groei en kan op een constructieve manier opgelost te worden. De manier waarop conflicten opgelost worden, kan een belangrijke rol spelen in ouder-kindrelaties. Ze kunnen ouder en kind van elkaar verwijderen of dichter bij elkaar brengen.

Geweldloos Communiceren met kinderen

Mijn relatie en ik

Heb je te maken met machteloosheid? Niet gehoord worden/Niet begrepen worden/Geen woorden om je uit te drukken zonder de verbinding te verliezen? Andere knelpunten? Kom, doe mee en draag zelf bij aan de kwaliteit van jouw leven en samenleven. In deze training staan we stil bij de mogelijkheden die er met Verbindende Communicatie zijn om bij te dragen aan een relatie waar je wellicht nog blijer van wordt. Je kunt met zijn tweetjes komen en het is niet per sé nodig.

Mijn relatie en ik

Contact

Hoe kan ik helpen?
Bel of mail Vicky op:
(030) 215 50 60 
of welkom@vinetraining.nl

VINE Instituut voor Verbindende Communicatie
Tennis- en Businesscenter Heuvelrug
Mariniersweg 3
3941 XK Doorn

Trainingslocaties

Scroll naar top