Voor Particulieren

Opleidingen voor Particulieren

Geweldloze Communicatie draagt bijzonder bij aan rust en onderlinge verbinding. Het verandert onbewust aanvallend en defensief gedrag in inzicht en acceptatie van verschillen. Het leidt tot harmonie tussen mensen. Kiezen voor het aanleren en implementeren van Geweldloze Communicatie in je leven, reikt veel verder dan alleen het gebruik van andere woorden.

Introductietraining

Leer op een duidelijke en respectvolle manier communiceren, zonder oordelen en verwijten.

Verdieping 1: Empathisch luisteren en reageren

Leer authentiek contact maken met wat er in de ander omgaat en leeft.

Verdieping 2: Verbinding in de praktijk

Leer Verbindende Communicatie processen te automatiseren.

Integratiejaar

Intensieve opleiding, voor iedereen die zich op persoonlijk vlak diepgaand wil bekwamen in Verbindende | Geweldloze Communicatie.

Online leer community

Voor iedereen die op zoek is naar meer ruimte, rust en helderheid én die graag in korte sessies, vanuit de eigen vertrouwde omgeving en met anderen wil leren.

Opfrisdag

Voor iedereen die al eens een training Verbindende | Geweldloze Communicatie heeft gevolgd en deze kennis weer wil opfrissen, verdiepen en oefenen.

Angst, schuld, schaamte en vergeving

Voor iedereen die zichzelf wil bevrijden van angst, schuld en schaamte en vrij wil worden.

Mijn relatie en ik

Voor iedereen die verlangt naar openheid, gelijkwaardigheid en liefdevolle aandacht in het contact met zijn of haar partner.

Verbindende | Geweldloze Communicatie met kinderen

Leer om in verbinding te zijn of te blijven met (je) kinderen.

Leergang Train de NVC trainer

Deze training is voor iedereen die in contact is met de essentie van GC/NVC, wil bijdragen aan de ontwikkeling van anderen en het proces van GC/NVC wil leven, uitdragen en verder verinnerlijken.

cb1300px

Introductie Conflicthantering en -bemiddeling

Voor iedereen die wil leren omgaan met en bemiddelen in conflicten zoals Marshall Rosenberg dat overal ter wereld met succes toepaste.

pexels-fauxels-3184416800px

Conflicthantering en -bemiddeling

Voor iedereen die de Introductie 2-daagse Conflicthantering en -bemiddeling heeft gevolgd en alle handvatten wil krijgen om met conflicten om te gaan en/of te bemiddelen in conflicten.

Bridge+photo600px

Herstelgesprekken

Een twee keer tweedaagse training die in de kern gericht is op het voeren en ondersteunen van gesprekken die gaan over het begeleiden van conflictpartners in de oplossing van eventueel aangebrachte emotionele pijn en/of andere, onbedoelde, gevolgen van wat we gedaan hebben.

pexels-fauxels-3184430600px

Groepsbesluitvorming en -bemiddeling

Voor iedereen die in staat wil zijn om groepsbesluitvorming te faciliteren en alle handvatten wil krijgen om met conflicten om te gaan en/of te bemiddelen in conflicten.

Contact

Hoe kan ik helpen?
Bel of mail Vicky op:
(030) 215 50 60 
of welkom@vinetraining.nl

VINE Instituut voor Verbindende Communicatie
Tennis- en Businesscenter Heuvelrug
Mariniersweg 3
3941 XK Doorn

Trainingslocaties

Scroll naar top