Particulieren

Geweldloze Communicatie voor particulieren

Geweldloze Communicatie draagt bijzonder bij aan rust en onderlinge verbinding. Het verandert onbewust aanvallend en defensief gedrag in inzicht en acceptatie van verschillen. Het leidt tot harmonie tussen mensen. Kiezen voor het aanleren en implementeren van Geweldloze Communicatie in je leven, reikt veel verder dan alleen het gebruik van andere woorden. 

    • Voel je je wel eens bezorgd, onrustig of geïrriteerd?
    • Ben je wel eens leeg, lusteloos of gespannen?

Hoe zou het voor je zijn als je je in plaats daarvan:

    • Hartelijk, liefdevol en zachtmoedig zou voelen?
    • Gesterkt, dankbaar en veilig zou voelen?

Dan is Geweldloze Communicatie iets voor jou. Leer je gevoelens te herkennen wanneer jouw behoeften niet vervuld zijn en leer gevoelens te herkennen wanneer jouw behoeften wél vervuld zijn. Hoe zou dat zijn? Volg de Basisopleiding Geweldloze Communicatie of één van de thematrainingen.

VINE wil particulieren graag de gelegenheid bieden kennis te nemen van het gedachtegoed van Geweldloze Communicatie en biedt een aantal trainingen tegen een sterk gereduceerd tarief aan.

Lezing Geweldloze Communicatie

Wil je weten of Geweldloze Communicatie iets voor jou is, maar weet je nog niet precies wat het inhoud? Volg dan één van onze gratis ONLINE lezingen over Geweldloze Communicatie.

Basisopleiding

Basistraining: Introductie van het model

Leer de 4 bouwstenen van het Model toepassen en jezelf te uiten zonder oordeel en verwijt. Je wordt je bewust van je eigen manier van communiceren en waar dit vandaan komt. Je krijgt inzicht in miscommunicatie en hoe dit te voorkomen én inzicht in wat verbinding belemmert of stimuleert.

two-women-sitting-on-chairs-beside-window-1181719

Verdieping 1: Empathisch luisteren

Je leert zodanig te luisteren dat je de ander ook écht kan horen. Je stelt open en empathische vragen om achter de belangen van anderen te achterhalen. Verbinding, begrip en diepgang creëren in gesprekken. De ander centraal zetten, je kunt écht contact te maken met de ander.

Verdieping 2: Verbinding in de praktijk

De basis is gelegd in de introductie en het vervolg. Je leert hier de opgedane kennis in te zetten om dicht bij jezelf te blijven in lastige situaties en als emoties een duidelijke rol spelen. Je kunt heldere verzoeken formuleren die direct bijdragen aan verbinding en gedragen oplossingen. 

VINE Basisopleiding voor particulieren

Ontvang € 100,- korting wanneer je de drie modules als bundel in één keer afneemt. Integreer hiermee krachtig de grondbeginselen van Geweldloze Communicatie voor een aantrekkelijke prijs.

Integratiejaar

Wil je persoonlijk de diepte in met Geweldloze Communicatie en dit blijvend verankeren in je dagelijkse (werk) leven? Meld je dan aan voor het Integratiejaar en maak van Geweldloze Communicatie je tweede natuur.

Het Integratiejaar is bedoeld voor iedereen die zich op persoonlijk en/of professioneel vlak diepgaand wil bekwamen in Geweldloze Communicatie. De duur en de opzet van de opleiding brengen vergaande verdieping, verbreding en verinnerlijking van de stof tot stand. Met als einddoel Geweldloze Communicatie bijna gedachteloos toepassen.

Train-de-trainer Nonviolent Communication

VINE en Ai-opener organiseren in 2020/2021 voor het twaalfde achtereenvolgende jaar een Train-de-trainer Nonviolent Communication. Deze training is voor iedereen die in contact is met de essentie van NVC, wil bijdragen aan de ontwikkeling van zichzelf en anderen en het proces van NVC wil leven, uitdragen en verder wil verinnerlijken. Doelgroep is iedereen die door training, coaching, lezingen, oefengroepen of anderszins actief wil bijdragen aan vrede in de wereld en het verspreiden van het gedachtegoed van Marshall Rosenberg. Voor deze leergang is een aanbetaling van € 200,= vereist.

Train de trainer

(Aanbetaling)

Leergang conflictbemiddeling

De leergang Conflictbemiddeling bestaat uit 3 uitdagende modules, verdeeld over 10 dagen.
Je integreert hiermee krachtig de vaardigheden en interventies van Conflicthantering en Mediation vanuit de specifieke en toegepaste methodiek.

Leergang
Conflictbemiddeling

Thema's

Angst, schuld, schaamte en vergeving

Vergeven is een innerlijk proces voor jezelf, waarbij je de ander in principe niet nodig hebt.

GC-voor-kids400px

Geweldloos Communiceren met kinderen

Zoals conflicten opgelost worden, kan een belangrijke rol spelen in ouder-kindrelatie.

Mijn relatie en ik

Hoe kan Geweldloze Communicatie bijdragen aan een relatie waar je nog blijer van wordt. 

Contact

Hoe kan ik helpen?
Bel of mail Vicky op:
(030) 215 50 60 
of welkom@vinetraining.nl

VINE Instituut voor Verbindende Communicatie
Tennis- en Businesscenter Heuvelrug
Mariniersweg 3
3941 XK Doorn

Trainingslocaties

Scroll naar top