Groei door verbinding

Wij weten uit ervaring dat Verbindende Communicatie kan zorgen voor meer emotionele vaardigheid en voor een veilige en prettige werkplek. Zodat medewerkers zich kunnen ontwikkelen met effectieve en empathische communicatie met hun collega’s en organisaties kunnen groeien vanuit hun purpose. VINE is er trots op dat we hier al 25 jaar aan bijdragen met onze opleidingen vanuit de  principes van Geweldloze Communicatie. Met ons team van ervaren en gekwalificeerde trainers ontwikkelen we maatwerk programma’s, afgestemd op de huidige situatie en toekomstige behoeftes van de organisatie en de medewerkers. Zodat zowel individuele medewerkers, teams en de organisatie zich positief kunnen ontwikkelen. We noemen dat groei door verbinding.

Onze kernwaarden in een verbindende benadering

We streven er voortdurend naar om van betekenis te zijn voor onze cursisten en opdrachtgevers, wat zich weerspiegelt in onze kernwaarden:

Deskundigheid
Met een ervaring van meer dan 25 jaar is VINE een vooraanstaande speler in het aanbieden en ontwikkelen van trainingen en opleidingen in Verbindende | Geweldloze Communicatie binnen organisaties. We werken met een sterk team van bevlogen en zeer ervaren gekwalificeerde en internationaal gecertificeerde trainers door het Centre for Nonviolent Communication (cnvc.org).

Maatwerk
Omdat elke opdracht uniek is, streeft VINE naar het ontwikkelen van trainingen op maat na grondige intakegesprekken. Hierbij wordt rekening gehouden met de huidige situatie en toekomstige behoeften van zowel de organisatie als haar medewerkers.

Verbondenheid
VINE bevordert effectieve verbinding en creëert een pad waarlangs empathie en begrip kunnen bloeien, de spil voor een doeltreffende verbinding en samenwerking.

Op deze manier dragen we bij aan een veilige en aangename werkomgeving, waarin respect en openheid kunnen gedijen. De kwaliteit van relaties en werkplezier wordt hiermee aanzienlijk versterkt. Organisaties kunnen bloeien vanuit hun doelstellingen en medewerkers zijn betrokken vanuit verbondenheid.

Ontmoet ons team

Het team van VINE is geïnspireerd en gespecialiseerd in het gedachtegoed Geweldloze Communicatie van Marshall Rosenberg (1934-2015). Vanuit deze passie willen wij bijdragen aan een wereld waar communicatie dient als bron van begrip en compassie en waarin ieders behoefte er toe doet. Verbindende Communicatie is daarbij voor ons de motor.

Met veel plezier stellen we ons aan u voor.

Anja Nekeman

Directeur/trainer

Martijn Ceelen

Trainer

Christiaan Zandt

Trainer Bisho

Elkie Deadman

Trainer

Karen Ras

Trainer

Sonja v/d Meulen

Trainer

Charlotte Bogtstra

Manager

Samantha Ruiz Ojeda

Mediamanager

Download brochure

Wil je dat je met plezier en energiek je werk kunt doen? Je team enthousiast en gemotiveerd samenwerkt?Medewerkers en leidinggevenden opgewekt, tevreden en betrokken zijn?

Dan is Verbindende | Geweldloze Communicatie iets voor jouw organisatie!

Neem meteen een kijkje en vraag hieronder de brochure voor professionals & teams aan

Download de gevoelens -en behoeftenlijst

Een lijst met behoeften én gevoelens die aanwezig kunnen zijn als behoeften wel of niet ingevuld worden of zijn. Deze lijst is bedoeld om je woordenkennis over gevoelens en behoeften te verhelderen en te vergroten. Het is bedoeld als een beginpunt om een ieder die dat wenst te ondersteunen bij het proces van de verdieping van zelfontdekking. Daarnaast kan het behulpzaam zijn om begrip en verbinding tussen mensen te vergemakkelijken. 

Openingstijden feestdagen

Nieuwjaarsdag:
Gesloten
Goede Vrijdag:
Gesloten
1e paasdag:
Gesloten
2e Paasdag:
Gesloten
Koningsdag:
Gesloten
Bevrijdingsdag:
Gesloten
Hemelvaartsdag:
Gesloten
1e pinksterdag:
Gesloten
2e pinksterdag:
Gesloten
1e kerstdag:
Gesloten
2e kerstdag:
Gesloten