Your task is not to seek for love, but merely to seek and find all the barriers within yourself that you have built against it. – Rumi

Anja Nekeman

Directeur/trainer

Wat maakt dat je Verbindende Communicatie-trainer bent?
In 2005 werd ik diep geraakt door een training in Geweldloze Communicatie ofwel Verbindende Communicatie. Een ontdekkingsreis begon naar kern behoeften van mezelf. Ik ontdekte wat een levensverrijking het is om vanuit deze behoeften mijn leven vorm en inhoud te geven. Het verlangen ontstond om door middel van training en coaching mensen dit ook te laten ervaren. Hoe de kwaliteit van verbinding verandert als we vanuit behoeften, met onszelf en anderen communiceren. Dit wil ik delen als trainer. Ik daag graag mensen uit om werkelijk verbinding te maken met zichzelf en anderen. Om hun denkbeelden te verruimen door met andere oren te leren luisteren en met andere woorden te spreken.

Mijn specialisme en professionele achtergrond
Mijn loopbaan begon bij de KLM. Daarnaast heb gebouwd aan een eigen bedrijf. Mijn belangstelling voor mensen en gedrag was mijn drijfveer om op mijn 40e een andere koers gaan varen. Natuurgeneeskunde, professionele coachopleidingen, masterpractioner NLP, Heartmath en scholingen op het snijvlak van psychologie, stress en burn-out hebben mij verder gevormd. Ik kwam in aanraking met verschillende facetten van het mens-zijn. Als studiebegeleider en trainer was ik jarenlang betrokken bij post-hbo coachopleidingen. Mijn passie voor het doorgronden van wat zich afspeelt onder de oppervlakte draagt bij aan het ontwikkelen van mensen en teams in de breedste zin van het woord. Met al deze bagage en gereedschappen sla ik bruggen naar het bedrijfsleven. Ik geef aan diverse doelgroepen training in Verbindend Communiceren, team-coaching en individuele coaching.

Wat heeft Verbindende Communicatie je gebracht?
Vertrouwen, rust en autonomie! Omdat ik leef vanuit het besef dat we met al ons gedrag onze behoeften aan het vervullen zijn en ik hiermee contact kan maken. En dat we een keuze hebben hoe we onze behoeften willen vervullen. Het geeft me moed en kracht om uitdagende situaties aan te pakken, te ontrafelen en weer tot rust te brengen.

Download brochure

Wil je dat je met plezier en energiek je werk kunt doen? Je team enthousiast en gemotiveerd samenwerkt?Medewerkers en leidinggevenden opgewekt, tevreden en betrokken zijn?

Dan is Verbindende | Geweldloze Communicatie iets voor jouw organisatie!

Neem meteen een kijkje en vraag hieronder de brochure voor professionals & teams aan

Download brochure

Een lijst met behoeften én gevoelens die aanwezig kunnen zijn als behoeften wel of niet ingevuld worden of zijn. Deze lijst is bedoeld om je woordenkennis over gevoelens en behoeften te verhelderen en te vergroten. Het is bedoeld als een beginpunt om een ieder die dat wenst te ondersteunen bij het proces van de verdieping van zelfontdekking. Daarnaast kan het behulpzaam zijn om begrip en verbinding tussen mensen te vergemakkelijken. 

Openingstijden feestdagen

Nieuwjaarsdag:
Gesloten
Goede Vrijdag:
Gesloten
1e paasdag:
Gesloten
2e Paasdag:
Gesloten
Koningsdag:
Gesloten
Bevrijdingsdag:
Gesloten
Hemelvaartsdag:
Gesloten
1e pinksterdag:
Gesloten
2e pinksterdag:
Gesloten
1e kerstdag:
Gesloten
2e kerstdag:
Gesloten