Carla Martens

Communicatie & Accounts
“Non-violent communication requires us to be continually conscious of the beauty within ourselves and other people.”

– Marshall B. Rosenberg

Als gepassioneerd communicatie professional, ben ik gegrepen door Geweldloze Communicatie. Wat mij betreft ‘next-step’ Communicatie. Communicatie waarbij je écht communiceert. Eerlijk en open. Communicatie waarbij het niet gaat over verleiden of overtuigen. Maar over wat er in een ander leeft. Bewustwording. Luisteren naar de behoeften van een ander en naar die van jou zelf. En als díe behoeften over en weer duidelijk zijn, dan ontstaat er iets magisch. Namelijk het besef dat je elkaar kunt versterken, je het fijn kunt hebben met elkaar, dat een ander jou niet kan kwetsen en dat conflicten niet meer zijn of ontstaan of tenminste snel uit de wereld zijn.      

Hoe mooi is dat! Voor mij is een wereld open gegaan! 

Mijn opdracht bij VINE is het introduceren en verdiepen van effectieve Geweldloze Communicatie bij bedrijven en organisaties. Ik ben de verbindende schakel tussen bedrijf en trainer. Wat speelt er, welke behoeften zijn er en hoe kunnen we samen meer verbinding en synergie creëren door middel van een opleidingsprogramma of (maatwerk) training Geweldloze Communicatie.

Brochure download

Een lijst met behoeften én gevoelens die aanwezig kunnen zijn als behoeften wel of niet ingevuld worden of zijn. Deze lijst is bedoeld om je woordenkennis over gevoelens en behoeften te verhelderen en te vergroten. Het is bedoeld als een beginpunt om een ieder die dat wenst te ondersteunen bij het proces van de verdieping van zelfontdekking. Daarnaast kan het behulpzaam zijn om begrip en verbinding tussen mensen te vergemakkelijken.

Neem meteen een kijkje en vraag hieronder de behoeften en gevoelens lijst aan.

Brochure download

Geweldloze Communicatie draagt bijzonder bij aan rust en onderlinge verbinding. Het verandert onbewust aanvallend en defensief gedrag in inzicht en acceptatie van verschillen. Het leidt tot harmonie tussen mensen. Kiezen voor het aanleren en implementeren van Geweldloze Communicatie in je leven, reikt veel verder dan alleen het gebruik van andere woorden.

Neem meteen een kijkje en vraag hieronder de brochure voor particulieren aan

Brochure download

Wil je dat je met plezier en energiek je werk kunt doen? Je team enthousiast en gemotiveerd samenwerkt?Medewerkers en leidinggevenden opgewekt, tevreden en betrokken zijn?

Dan is Verbindende | Geweldloze Communicatie iets voor jouw organisatie!

Neem meteen een kijkje en vraag hieronder de brochure voor professionals & teams aan