Tip: ‘A stroke of insight’ op Youtube voor een inspirerende TedTalk van Dr. Jill Bolte Taylor.

Elkie Deadman

Trainer

Wat maakt dat je Verbindende Communicatie-trainer bent?

Na vele jaren te hebben gewerkt in de theaterwereld ben ik na een herseninfarct gestopt met optreden. Mijn infarct was ’a stroke of insight’. Hierna zocht ik zingeving en mogelijkheden om op inspirerende wijze bij te dragen. Ik kwam in aanraking met Verbindende Communicatie en dat betekende voor mij een nieuw leven. Ik geniet van het delen van de principes en praktische vaardigheden die Verbindende Communicatie biedt.

Mijn specialisme en professionele achtergrond.
Ik ben geboren in de UK en woon al meer dan 30 jaar met veel plezier in Nederland. Ik leef van het delen van Verbindende Communicatie in organisaties. Daarnaast reis ik meer dan eens naar het buitenland om mensen te ondersteunen die bezig zijn met projecten in het veld. Ik ben dankbaar voor deze mogelijkheden en alles wat ik daardoor leer.
Naast de interpersoonlijke dimensie van Geweldloze Communicatie ben ik ook gefascineerd door systemische verandering.
Ik werk vaak met verschillende interactieve werk- en spelvormen, overgoten met een licht sausje theorie, een flinke dosis passie, een brede glimlach en af en toe een (stille) traan.

Mijn specialisme en professionele achtergrond
Ik ben geboren in de UK en woon al meer dan dertig jaar met heel veel plezier in Nederland. Ik leef van het delen van Verbindende Communicatie in organisaties. Daarnaast ben ik ook betrokken bij projecten in India en Sierra Leone. In mijn workshops en trainingen gebruik ik verschillende interactieve werkvormen en spelvormen, overgoten met een licht sausje theorie, een flinke dosis passie, een brede glimlach en af en toe – misschien – een (stille) traan.

Wat heeft Verbindende Communicatie je gebracht?

Innerlijke rust, het besef van keuzevrijheid in ieder moment, en de vaardigheid om een ander te blijven zien als een mens, ongeacht wat die persoon doet of zegt. Een mens die net als ik pijn ervaart en graag gelukkig wil zijn.

Bouwen aan een wereld die werkt voor zoveel mogelijk mensen!

Download brochure

Wil je dat je met plezier en energiek je werk kunt doen? Je team enthousiast en gemotiveerd samenwerkt?Medewerkers en leidinggevenden opgewekt, tevreden en betrokken zijn?

Dan is Verbindende | Geweldloze Communicatie iets voor jouw organisatie!

Neem meteen een kijkje en vraag hieronder de brochure voor professionals & teams aan

Download brochure

Een lijst met behoeften én gevoelens die aanwezig kunnen zijn als behoeften wel of niet ingevuld worden of zijn. Deze lijst is bedoeld om je woordenkennis over gevoelens en behoeften te verhelderen en te vergroten. Het is bedoeld als een beginpunt om een ieder die dat wenst te ondersteunen bij het proces van de verdieping van zelfontdekking. Daarnaast kan het behulpzaam zijn om begrip en verbinding tussen mensen te vergemakkelijken. 

Openingstijden feestdagen

Nieuwjaarsdag:
Gesloten
Goede Vrijdag:
Gesloten
1e paasdag:
Gesloten
2e Paasdag:
Gesloten
Koningsdag:
Gesloten
Bevrijdingsdag:
Gesloten
Hemelvaartsdag:
Gesloten
1e pinksterdag:
Gesloten
2e pinksterdag:
Gesloten
1e kerstdag:
Gesloten
2e kerstdag:
Gesloten