Karen Ras

Trainer

Wat maakt dat je Verbindende Communicatie-trainer bent?
In onze veranderende wereld waar communicatie veelal verloopt via de ether, is er steeds minder ruimte om elkaar echt te ontmoeten, oprecht met een ander in contact te zijn. Ik ben Verbindende Communicatie-trainer om meer openheid en verbinding te creëren bij mezelf en anderen. Dat doe ik door te luisteren en aan te sluiten bij wat er leeft. Ik verwonder me over de ruimte die daarmee ontstaat.

Mijn specialisme en professionele achtergrond
Ik werk graag samen met alle mensen die betrokken en aanwezig zijn bij groei en ontwikkeling. Onderwijs is mijn specialisme, van basisschool tot hbo. Lezingen en introductietrainingen kan ik incompany aanbieden of op onze eigen locatie. Ook bied ik maatwerk passend bij de leervraag van een groep of team.

Als docent beeldende vorming en communicatie werk ik op een roc-afdeling Zorg en Welzijn. Wat me de afgelopen jaren is opgevallen: zodra er verbinding ontstaat in de communicatie en er empathie en nabijheid wordt ervaren, komt de groep tot samenwerking en het zelfstandig oplossen van vraagstukken.

Wat heeft Verbindende Communicatie je gebracht?
Door Verbindende Communicatie ben ik in verbinding gekomen met mezelf, met wie ik ben en met wat ik nodig heb. Ik heb helderheid gekregen in waar ik op reageer, waar ik op wil reageren, en hoe ik in verbinding kan blijven met een ander, ook als het moeilijk wordt.

Van harte draag ik bij aan verbinding tussen mensen. Vrede kun je leren!

Download brochure

Wil je dat je met plezier en energiek je werk kunt doen? Je team enthousiast en gemotiveerd samenwerkt?Medewerkers en leidinggevenden opgewekt, tevreden en betrokken zijn?

Dan is Verbindende | Geweldloze Communicatie iets voor jouw organisatie!

Neem meteen een kijkje en vraag hieronder de brochure voor professionals & teams aan

Download brochure

Een lijst met behoeften én gevoelens die aanwezig kunnen zijn als behoeften wel of niet ingevuld worden of zijn. Deze lijst is bedoeld om je woordenkennis over gevoelens en behoeften te verhelderen en te vergroten. Het is bedoeld als een beginpunt om een ieder die dat wenst te ondersteunen bij het proces van de verdieping van zelfontdekking. Daarnaast kan het behulpzaam zijn om begrip en verbinding tussen mensen te vergemakkelijken. 

Openingstijden feestdagen

Nieuwjaarsdag:
Gesloten
Goede Vrijdag:
Gesloten
1e paasdag:
Gesloten
2e Paasdag:
Gesloten
Koningsdag:
Gesloten
Bevrijdingsdag:
Gesloten
Hemelvaartsdag:
Gesloten
1e pinksterdag:
Gesloten
2e pinksterdag:
Gesloten
1e kerstdag:
Gesloten
2e kerstdag:
Gesloten