Trainer

Wat maakt dat je Verbindende Communicatie-trainer bent?
Als trainer Geweldloze of Verbindende Communicatie draag ik sinds 2008 bij aan kwaliteit van leven. Op deze wijze geniet ik van samen leven, inspireren en verbinden met de mensen die ik ontmoet. Wat wil jij, wat beweegt jou, hoe wil je dat leven en delen? Dat is waar ik graag contact mee maak en aan bijdraag in de trainingen die ik geef.

Mijn specialisme en professionele achtergrond
Enkele concrete hoogtepunten in mijn werkleven sinds 1993 zijn mijn bijdragen als ontwerper, adviseur, trainer en coach op het gebied van Business Intelligence en Scrum aan organisaties als Philips Research, ASML, Oracle, ING, NCOI, UWV, Politie en Gemeente Den Haag. Ook lever ik naast de trainingen bij bedrijven en gemeentes graag een bijdrage op het maatschappelijke vlak in de vorm van het ontwikkelen van Geweldloze Communicatie-apps, consultancy, teamcoaching en ondersteuning voor ouders, leerkrachten en coaches.

Wat heeft Verbindende Communicatie je gebracht?
Het balanceren van zorg en aandacht voor mijn omgeving en mijzelf blijft voor mij een continu proces van leren en delen. Met behulp van Verbindende Communicatie ervaar en creëer ik meer liefde, vriendschap, zingeving en samenwerking in mijn leven, zowel qua werk als privé.

Genieten van een bloem in de zon is voor mij net zo waardevol als al het andere wat zo belangrijk lijkt.

Brochure download

Een lijst met behoeften én gevoelens die aanwezig kunnen zijn als behoeften wel of niet ingevuld worden of zijn. Deze lijst is bedoeld om je woordenkennis over gevoelens en behoeften te verhelderen en te vergroten. Het is bedoeld als een beginpunt om een ieder die dat wenst te ondersteunen bij het proces van de verdieping van zelfontdekking. Daarnaast kan het behulpzaam zijn om begrip en verbinding tussen mensen te vergemakkelijken.

Neem meteen een kijkje en vraag hieronder de behoeften en gevoelens lijst aan.

Brochure download

Geweldloze Communicatie draagt bijzonder bij aan rust en onderlinge verbinding. Het verandert onbewust aanvallend en defensief gedrag in inzicht en acceptatie van verschillen. Het leidt tot harmonie tussen mensen. Kiezen voor het aanleren en implementeren van Geweldloze Communicatie in je leven, reikt veel verder dan alleen het gebruik van andere woorden.

Neem meteen een kijkje en vraag hieronder de brochure voor particulieren aan

Brochure download

Wil je dat je met plezier en energiek je werk kunt doen? Je team enthousiast en gemotiveerd samenwerkt?Medewerkers en leidinggevenden opgewekt, tevreden en betrokken zijn?

Dan is Verbindende | Geweldloze Communicatie iets voor jouw organisatie!

Neem meteen een kijkje en vraag hieronder de brochure voor professionals & teams aan