Martijn Ceelen

Trainer

Wat maakt dat je Verbindende Communicatie-trainer bent?
Als trainer Geweldloze of Verbindende Communicatie draag ik sinds 2008 bij aan kwaliteit van leven. Op deze wijze geniet ik van samen leven, inspireren en verbinden met de mensen die ik ontmoet. Wat wil jij, wat beweegt jou, hoe wil je dat leven en delen? Dat is waar ik graag contact mee maak en aan bijdraag in de trainingen die ik geef.

Mijn specialisme en professionele achtergrond
Enkele concrete hoogtepunten in mijn werkleven sinds 1993 zijn mijn bijdragen als ontwerper, adviseur, trainer en coach op het gebied van Business Intelligence en Scrum aan organisaties als Philips Research, ASML, Oracle, ING, NCOI, UWV, Politie en Gemeente Den Haag. Ook lever ik naast de trainingen bij bedrijven en gemeentes graag een bijdrage op het maatschappelijke vlak in de vorm van het ontwikkelen van Geweldloze Communicatie-apps, consultancy, teamcoaching en ondersteuning voor ouders, leerkrachten en coaches.

Wat heeft Verbindende Communicatie je gebracht?
Het balanceren van zorg en aandacht voor mijn omgeving en mijzelf blijft voor mij een continu proces van leren en delen. Met behulp van Verbindende Communicatie ervaar en creëer ik meer liefde, vriendschap, zingeving en samenwerking in mijn leven, zowel qua werk als privé.

Genieten van een bloem in de zon is voor mij net zo waardevol als al het andere wat zo belangrijk lijkt.

INFORMATIE EN MAATREGELEN ALS GEVOLG VAN HET CORONAVIRUS

We gaan weer verder met onze LIVE trainingen!

We vinden het belangrijk dat iedereen zich veilig voelt bij VINE. Al onze trainingen en opleidingen vinden plaats volgens de laatste richtlijnen (14/01) van het RIVM.