Geweldloze Communicatie voor particulieren

Geweldloze Communicatie draagt bijzonder bij aan rust en onderlinge verbinding. Het verandert onbewust aanvallend en defensief gedrag in inzicht en acceptatie van verschillen. Het leidt tot harmonie tussen mensen. Kiezen voor het aanleren en implementeren van Geweldloze Communicatie in je leven, reikt veel verder dan alleen het gebruik van andere woorden. 

  • Voel je je wel eens angstig, in paniek, ongerust en wantrouwend?
  • Voel je je wel eens haatdragend, minachtend, vol afschuw en walging?
  • Ben je wel eens futloos, leeg, lusteloos, slaperig of uitgeput?

Hoe zou het voor je zijn als je je in plaats daarvan:

  • je hartelijk, liefdevol, teder en zachtmoedig zou voelen?
  • gesterkt, open trots, veilig en zeker zou voelen?
  • energiek, enthousiast, gepassioneerd en verwonderd zou voelen?

Dan is Geweldloze Communicatie iets voor jou. Leer je gevoelens te herkennen wanneer jouw behoeften niet vervuld zijn en leer gevoelens te herkennen wanneer jouw behoeften wél vervuld zijn.  Hoe zou dat zijn?  Volg de Basisopleiding Geweldloze Communicatie of één van de thematrainingen.

VINE wil particulieren graag de gelegenheid bieden kennis te nemen van het gedachtegoed van Geweldloze Communicatie en biedt een aantal trainingen tegen een sterk gereduceerd tarief aan.

Lezing Geweldloze Communicatie

Wil je je verdiepen in Geweldloze Communicatie maar weet je nog niet precies wat het inhoudt? Kom dan naar één van onze lezingen over Geweldloze Communicatie.

Basisopleiding

Introductie van het model

Leer de 4 bouwstenen van het Model toepassen en jezelf te uiten zonder oordeel en verwijt. Je wordt je bewust van je eigen manier van communiceren en waar dit vandaan komt. Je krijgt inzicht in miscommunicatie en hoe dit te voorkomen én inzicht in wat verbinding belemmert of stimuleert.

Meer info

Foto

Empathisch Luisteren

Je leert zodanig te luisteren dat je de ander ook écht kan horen. Je stelt open en empathische vragen om achter de belangen van anderen te achterhalen. Verbinding, begrip en diepgang creëren in gesprekken. De ander centraal zetten, je kunt écht contact te maken met de ander.

Meer info

Aan de slag in de praktijk

De basis is gelegd in de introductie en het vervolg. Je leert hier de opgedane kennis in te zetten om dicht bij jezelf te blijven in lastige situaties en als emoties een duidelijke rol spelen. Je kunt heldere verzoeken formuleren die direct bijdragen aan verbinding en gedragen oplossingen. 

Meer info

VINE Basisopleiding voor particulieren

Vine wil de grondbeginselen van Geweldloze Communicatie toegankelijk maken voor een breed publiek. Daarom bieden wij onze Basisopleiding aan als totaalpakket tegen een gereduceerd tarief. Je integreert hiermee krachtig de grondbeginselen van Geweldloze Communicatie voor een aantrekkelijke prijs. Je betaalt geen € 975,- maar slechts € 875,- De basisopleiding bestaat uit 6 opleidingsdagen, verdeeld over 3 deelopleidingen van 2 dagen.

Integratiejaar

Wil je persoonlijk de diepte in met Geweldloze Communicatie en dit blijvend verankeren in je dagelijkse (werk) leven? Meld je dan aan voor het Integratiejaar en maak van Geweldloze Communicatie je tweede natuur.

Het Integratiejaar is bedoeld voor iedereen die zich op persoonlijk en/of professioneel vlak diepgaand wil bekwamen in Geweldloze Communicatie. De duur en de opzet van de opleiding brengen vergaande verdieping, verbreding en verinnerlijking van de stof tot stand. Met als einddoel Geweldloze Communicatie bijna gedachteloos toepassen.

Integratiejaar

Meer info

Thema's

Angst, schuld, schaamte

Vergeven is een innerlijk proces voor jezelf, waarbij je de ander in principe niet nodig hebt.

Meer info

photo-1486704155675-e4c07f8ad160

Communiceren met kinderen

Zoals conflicten opgelost worden, kan een belangrijke rol spelen in ouder-kindrelatie.

Meer info

Mijn relatie en ik

Hoe kan Geweldloze Communicatie bijdragen aan een relatie waar je nog blijer van wordt. 

Meer info

Contact

Hoe kan ik helpen?
Bel of mail Vicky op:
(030) 215 50 60 
of welkom@vinetraining.nl

VINE Instituut voor Verbindende Communicatie
Tennis- en Businesscenter Heuvelrug
Mariniersweg 3
3941 XK Doorn

Trainingslocaties

Scroll naar top