Start je persoonlijk proces met het Integratiejaar

Wil je persoonlijk de diepte in met Verbindende | Geweldloze Communicatie en dit blijvend verankeren in je dagelijkse (werk)leven? Volg dan het Integratiejaar en leer Verbindende | Geweldloze Communicatie bijna gedachteloos toe te passen.

Waarom het Integratiejaar?

Het Integratiejaar is een intensief, persoonlijk proces van één jaar voor iedereen die zich op persoonlijk en/of professioneel vlak wil bekwamen in Verbindende | Geweldloze Communicatie. Tijdens dit jaar vormt de vaste groep met deelnemers de leidraad. Naast het creëren van een stukje veiligheid, breng je als deelnemer ook je eigen casussen in. Tussen de bijeenkomsten door wordt er met buddy’s gewerkt aan specifieke onderwerpen. Daarnaast maak je als deelnemer een persoonlijke presentatie over wat het Integratiejaar voor je heeft betekend en wat voor effect het heeft op je leven.

Wat zeggen deelnemers over het Integratiejaar?

Over de trainers
“Ik heb genoten van hun humor, wijsheid en natuurlijk deskundigheid. Ze brachten alles met dezelfde intentie en integriteit die de Verbindende Communicatie zo mooi maakt. Ik draag ze in mijn hart met me mee.”
-Camilla-

Over de toepasbaarheid in de praktijk
“Ik laat oordelen zoveel mogelijk achterwege en bekijk alles vanuit keuzemogelijkheden. Daarbij heb ik ook heel sterk meegenomen dat wat een ander zegt of doet niet over mij gaat. Ik besef mij meer en meer dat ik bekijk wat er bij de ander onvervuld blijkt of waar de reactie vandaan komt.”
-Daniëlle-

Welke effecten merk je in je dagelijkse (werk)leven
“In gesprek met de ander kan ik inmiddels niet meer anders dan de Verbindende Communicatie toe te passen. Het effect dat ik sindsdien bemerk is enorm groot. Ik kan er zijn voor mezelf: kan, durf en weet nu hoé ik me kan uitspreken,  maar ook voor de ander door te luisteren met empathie.”
-Marijke-

 

De opleiding wordt gegeven door Sonja van der Meulen en Karen Ras en bestaat uit een zestal blokken met hoofdthema’s, waaronder:
Vergroten van empathisch vermogen
Het veranderen van vijandbeelden & sociale verandering
Besluitvormingsprocessen (sociocratie) op basis van Verbindende | Geweldloze Communicatie toepassen.

Start je persoonlijk proces
Ben je net als Camilla, Daniëlle en Marijke toe aan een vergaande verdieping, verbreding en verinnerlijking van Verbindende | Geweldloze Communicatie in je (werk)leven? Meld je dan hier aan voor het Integratiejaar en start je persoonlijk proces op 21 en 22 mei 2022.

Download brochure

Wil je dat je met plezier en energiek je werk kunt doen? Je team enthousiast en gemotiveerd samenwerkt?Medewerkers en leidinggevenden opgewekt, tevreden en betrokken zijn?

Dan is Verbindende | Geweldloze Communicatie iets voor jouw organisatie!

Neem meteen een kijkje en vraag hieronder de brochure voor professionals & teams aan

Download brochure

Een lijst met behoeften én gevoelens die aanwezig kunnen zijn als behoeften wel of niet ingevuld worden of zijn. Deze lijst is bedoeld om je woordenkennis over gevoelens en behoeften te verhelderen en te vergroten. Het is bedoeld als een beginpunt om een ieder die dat wenst te ondersteunen bij het proces van de verdieping van zelfontdekking. Daarnaast kan het behulpzaam zijn om begrip en verbinding tussen mensen te vergemakkelijken. 

Openingstijden feestdagen

Nieuwjaarsdag:
Gesloten
Goede Vrijdag:
Gesloten
1e paasdag:
Gesloten
2e Paasdag:
Gesloten
Koningsdag:
Gesloten
Bevrijdingsdag:
Gesloten
Hemelvaartsdag:
Gesloten
1e pinksterdag:
Gesloten
2e pinksterdag:
Gesloten
1e kerstdag:
Gesloten
2e kerstdag:
Gesloten