Terugblik 2020

In onze nieuwsbrief van 2020 in januari stond:

‘Voor VINE staat dit jaar met stip op 1 dat we verder willen groeien in de zakelijke markt om nog meer bij te dragen aan rust en onderlinge verbinding binnen organisaties.’

We hadden in januari nog niet kunnen vermoeden dat 2020 zó anders zou lopen. Uitdagingen volop en maximale creativiteit hebben geleid tot nieuwe ontwikkelingen waar we heel blij mee zijn. En waarmee we vol vertrouwen 2021 ingaan:

  • We hebben een nieuw zakelijk programma opgezet waar we enorm trots op zijn. Een rijk en gevarieerd programma voor diverse toepassingsgebieden binnen organisaties inzetbaar! Een blended learning programma: E-learnings, Online en Offline training.
  • We hebben een nieuwe website!
  • Een nieuw E-learning programma is beschikbaar voor het opstarten en het borgen van de training.
  • Elkie Deadman heeft een geweldige Online basis training ontwikkeld, opgezet als leer-community. 16 weken een wekelijks leermoment, vanuit je vertrouwde omgeving leren, verbinden en plezier met andere deelnemers. Ook voor mensen die al ervaring hebben is er al een vervolgmodule met een gevarieerd leerprogramma. Van HARTe aanbevolen.
  • We hebben honderden mensen kunnen verbinden tijdens de speciale gratis Webinars ‘Eerste Hulp bij Verbroken Verbinding’.

We zijn er klaar voor! Voor een nieuw jaar met nieuwe uitdagingen!

2021 wordt voor ons het jaar waarin we nog meer focussen op de trainingen voor professionals, teams en organisaties. Om bij te dragen aan meer verbinding én resultaat. En tegelijk de aandacht houden voor iedereen die meer wil leren over Verbindende | Geweldloze Communicatie. 

Let’s connect: welkom@vinetraining.nl!

Brochure download

Een lijst met behoeften én gevoelens die aanwezig kunnen zijn als behoeften wel of niet ingevuld worden of zijn. Deze lijst is bedoeld om je woordenkennis over gevoelens en behoeften te verhelderen en te vergroten. Het is bedoeld als een beginpunt om een ieder die dat wenst te ondersteunen bij het proces van de verdieping van zelfontdekking. Daarnaast kan het behulpzaam zijn om begrip en verbinding tussen mensen te vergemakkelijken.

Neem meteen een kijkje en vraag hieronder de behoeften en gevoelens lijst aan.

Brochure download

Geweldloze Communicatie draagt bijzonder bij aan rust en onderlinge verbinding. Het verandert onbewust aanvallend en defensief gedrag in inzicht en acceptatie van verschillen. Het leidt tot harmonie tussen mensen. Kiezen voor het aanleren en implementeren van Geweldloze Communicatie in je leven, reikt veel verder dan alleen het gebruik van andere woorden.

Neem meteen een kijkje en vraag hieronder de brochure voor particulieren aan

Brochure download

Wil je dat je met plezier en energiek je werk kunt doen? Je team enthousiast en gemotiveerd samenwerkt?Medewerkers en leidinggevenden opgewekt, tevreden en betrokken zijn?

Dan is Verbindende | Geweldloze Communicatie iets voor jouw organisatie!

Neem meteen een kijkje en vraag hieronder de brochure voor professionals & teams aan