Conflict of verbinding wat kies jij?

Conflict of verbinding wat kies jij?

Over 'Conflict of verbinding wat kies jij?'

Geen specifieke vooropleiding nodig

Ervaringen

(nog) geen reviews beschikbaar

Wij werken o.a. voor

Over deze Webinar

Gericht op verbinden, inspireren en kennis uitwisselen
Online Webinar van 19.30-21.30u via Zoom
Theorie over Verbindende | Geweldloze Communicatie
Ruimte om te oefenen met de aangeboden theorie

Waarom deze Webinar

We organiseren vanuit VINE regelmatig een Webinar. Deze Webinar ‘Conflict of verbinding, wat kies jij’ vindt online plaats op 3 maart van 19.30-21.30 uur. Het doel van deze Webinar is verbindeninspireren en kennis uitwisselen.

Programma

Tijdens deze Webinar “Conflict of verbinding, wat kies jij?” spelen deelnemers een actieve rol in wat er aan bijbehorende theoretische kennis wordt aangereikt. Dit zorgt voor de ruimte die we graag willen creëren om keuzes te maken die bijdragen aan het leren.

Voor wie

Deze Webinar is voor iedereen te volgen, je hebt geen vooropleiding of voorkennis nodig.

Aansluitende trainingen

Praktische informatie

We organiseren deze Webinar via Zoom, deelnemers hebben enkel een pc, laptop of tablet met internetverbinding nodig. Op de dag van de Webinar ontvang je een e-mail met hierin de link naar de beveiligde Zoom omgeving.

Resultaat

Deze Webinar is gefocust op conflict en verbinding. De opzet is zodanig dat we ons vrij kunnen bewegen binnen dit thema, afhankelijk van wat er leeft en speelt bij de deelnemers. Zo kun je leren over het thema en inspiratie op doen om dit toe te passen in je eigen leven!

Schrijf je in

Schrijf je in en let’s connect!

Conflict of verbinding wat kies jij?

 24,50

Beschikbaarheid: Op voorraad (kan nabesteld worden)

Brochure download

Een lijst met behoeften én gevoelens die aanwezig kunnen zijn als behoeften wel of niet ingevuld worden of zijn. Deze lijst is bedoeld om je woordenkennis over gevoelens en behoeften te verhelderen en te vergroten. Het is bedoeld als een beginpunt om een ieder die dat wenst te ondersteunen bij het proces van de verdieping van zelfontdekking. Daarnaast kan het behulpzaam zijn om begrip en verbinding tussen mensen te vergemakkelijken.

Neem meteen een kijkje en vraag hieronder de behoeften en gevoelens lijst aan.

Brochure download

Geweldloze Communicatie draagt bijzonder bij aan rust en onderlinge verbinding. Het verandert onbewust aanvallend en defensief gedrag in inzicht en acceptatie van verschillen. Het leidt tot harmonie tussen mensen. Kiezen voor het aanleren en implementeren van Geweldloze Communicatie in je leven, reikt veel verder dan alleen het gebruik van andere woorden.

Neem meteen een kijkje en vraag hieronder de brochure voor particulieren aan

Brochure download

Wil je dat je met plezier en energiek je werk kunt doen? Je team enthousiast en gemotiveerd samenwerkt?Medewerkers en leidinggevenden opgewekt, tevreden en betrokken zijn?

Dan is Verbindende | Geweldloze Communicatie iets voor jouw organisatie!

Neem meteen een kijkje en vraag hieronder de brochure voor professionals & teams aan