Geweldloze | Verbindende Communicatie tussen kinderen en ouders

Geweldloze | Verbindende Communicatie tussen kinderen en ouders

Over 'Geweldloze | Verbindende Communicatie tussen kinderen en ouders'

Geen specifieke vooropleiding nodig

Ervaringen

(nog) geen reviews beschikbaar

Wij werken o.a. voor

Over deze Webinar

Tips om je verbinding met kinderen te verbeteren
Online Webinar van 19.30-21.30u via Zoom
Rust en onderlinge verbinding
Geen specifieke vooropleiding nodig

Waarom deze Webinar

Verbindende | Geweldloze Communicatie vormt een weg naar rust en onderlinge verbinding met kinderen. Of je nu ouder, verzorger of leerkracht bent.

Programma

De deelnemers spelen tijdens deze Webinar ‘Geweldloze | Verbindende Communicatie tussen kinderen en ouders’ een actieve rol in wat er aan bijbehorende kennis wordt aangereikt. Dit is afhankelijk van wat er bij de deelnemers leeft en speelt. We bieden je theorie aan over Verbindende | Geweldloze Communicatie en er is eveneens ruimte te oefenen met de aangeboden theorie.

Voor wie

Deze Webinar is voor iedereen die verlangt naar openheid, gelijkwaardigheid en liefdevolle aandacht in het contact met kinderen. Je hebt geen specifieke vooropleiding of voorkennis nodig om deze Webinar te volgen.

Aansluitende trainingen

Praktische informatie

De Webinar ‘Geweldloze | Verbindende Communicatie tussen kinderen en ouders’ wordt georganiseerd via Zoom. Je hebt dan ook enkel een laptop, pc of tablet met internetverbinding nodig. Op de dag van de Webinar ontvang je de link naar de beveiligde Zoom omgeving.

Resultaat

Deze Webinar ‘Geweldloze | Verbindende Communicatie tussen kinderen en ouders’ zal bijdragen aan rust en onderlinge verbinding met je/het kind. De opzet van deze Webinar is zodanig dat we ons vrij kunnen bewegen binnen dit thema, afhankelijk van wat er speelt bij de deelnemers.

Schrijf je in

Schrijf je in en let’s connect!

Geweldloze | Verbindende Communicatie tussen kinderen en ouders

 24,50

Wissen

Brochure download

Een lijst met behoeften én gevoelens die aanwezig kunnen zijn als behoeften wel of niet ingevuld worden of zijn. Deze lijst is bedoeld om je woordenkennis over gevoelens en behoeften te verhelderen en te vergroten. Het is bedoeld als een beginpunt om een ieder die dat wenst te ondersteunen bij het proces van de verdieping van zelfontdekking. Daarnaast kan het behulpzaam zijn om begrip en verbinding tussen mensen te vergemakkelijken.

Neem meteen een kijkje en vraag hieronder de behoeften en gevoelens lijst aan.

Brochure download

Geweldloze Communicatie draagt bijzonder bij aan rust en onderlinge verbinding. Het verandert onbewust aanvallend en defensief gedrag in inzicht en acceptatie van verschillen. Het leidt tot harmonie tussen mensen. Kiezen voor het aanleren en implementeren van Geweldloze Communicatie in je leven, reikt veel verder dan alleen het gebruik van andere woorden.

Neem meteen een kijkje en vraag hieronder de brochure voor particulieren aan

Brochure download

Wil je dat je met plezier en energiek je werk kunt doen? Je team enthousiast en gemotiveerd samenwerkt?Medewerkers en leidinggevenden opgewekt, tevreden en betrokken zijn?

Dan is Verbindende | Geweldloze Communicatie iets voor jouw organisatie!

Neem meteen een kijkje en vraag hieronder de brochure voor professionals & teams aan