Online kennismaking Geweldloze Communicatie

Tijdens de online kennismaking vertellen we je onder andere meer over onze basistraining Verbindende | Geweldloze communicatie.

€15,-
cashback

Online kennismaking Geweldloze Communicatie

€15,-
cashback

Over 'Online kennismaking Geweldloze Communicatie'

Wil je weten of Verbindende | Geweldloze Communicatie iets voor jou is, maar weet je nog niet precies wat het inhoudt? Kom dan naar één van onze online kennismakingen. Tijdens de online kennismakingsavond nemen we je mee in de wereld van Verbindende | Geweldloze Communicatie. Zo kun je zelf ervaren hoe dat voor jou is en of je er graag meer van wilt leren!

Geen specifieke vooropleiding nodig

Ervaringen

(nog) geen reviews beschikbaar

Wij werken o.a. voor

Over deze Online Kennismaking

Kennismaken met Verbindende | Geweldloze Communicatie
Voldoende gelegenheid voor vragen
Praktijkvoorbeelden die inzicht geven in hoe je GC toepast
€ 15,- cashback!
Iedereen is welkom!

Waarom deze Online Kennismaking

Eerst een stukje over Geweldloze ofwel Verbindende Communicatie

Taal is nooit neutraal. Hoe je spreekt, de woorden die je kiest, bepalen mede hoe jij de wereld ziet en beleeft. En ook hoe je in de wereld acteert. Geweldloze Communicatie biedt nieuwe inzichten en praktische vaardigheden, waardoor je anders in de wereld komt te staan. Je hebt meer compassie voor jezelf en anderen en hebt de kracht en gereedschap om effectiever bij te dragen aan de wereld. Een wereld die hopelijk werkt voor steeds meer mensen.

Bij Geweldloze Communicatie is het doel om uit de weerstand te blijven en in verbinding te zijn met jezelf en met de ander. Je verliest jezelf minder in verwijten en oordelen die de ander uitspreekt omdat je deze kunt vertalen naar onderliggende gevoelens en behoeften. Vandaar dat het ook wel Verbindende Communicatie wordt genoemd.

Het gaat dus over de keuze en de kracht van woorden in communicatie. Jouw intentie en de woorden die je gebruikt om vorm te geven aan die intentie bepalen niet alleen het effect op een ander, maar hebben ook grote invloed op hoe je met jezelf om gaat en hoe je je voelt.

Ben je nieuwsgierig geworden? Dan nodigen we je van HARTe uit voor de kennismakingsavond! Daarin nemen we je mee in de wereld van Geweldloze Communicatie. Zo kun je zelf ervaren hoe dat voor jou is en of je er graag meer van wilt leren!

Programma

In ongeveer een uur tijd nemen we je mee in de wereld van Verbindende | Geweldloze Communicatie. Het gedachtegoed en het model worden toegelicht en praktisch gemaakt aan de hand van voorbeelden.

De kennismakingsavond organiseren we via een beveiligde videoverbinding (Zoom). Deelnemers hebben alleen een pc, laptop of tablet met een internetverbinding nodig.

De dag van de kennismakingsavond ontvang je een mail met daarin de link met wachtwoord naar de beveiligde Zoom omgeving.

 

Voor wie

Iedereen die interesse heeft in Verbindende | Geweldloze Communicatie en er graag wat meer van wil weten is van HARTe welkom voor deze fijne en persoonlijke online kennismaking!

 

Aansluitende trainingen

Praktische informatie

  • De link voor de online kennismaking ontvang je per mail op de dag zelf, voor 15.00 uur. Geen mail ontvangen? Controleer voor de zekerheid nog even je SPAM map. Daar ook niet? Neem dan contact op met kantoor: 030- 215 50 60.
  • Je kunt vanaf 19.15 uur inloggen met de link die je hebt ontvangen. We starten om 19.30 uur, na deze tijd is het niet meer mogelijk om in te loggen.
  • € 15,- cashback! Ontvang een unieke kortingscode door deel te nemen aan de Online kennismaking. Deze kortingscode is eenmalig in te wisselen bij afname van minimaal één training.
    De kortingscode kan ingevuld worden tijdens het afrekenen.
  • Voorkennis is niet nodig. Iedereen is welkom!

Resultaat

Ontdek de wereld van Geweldloze Communicatie en ervaar hoe dat voor jou is en of je er graag meer van wilt leren!

Schrijf je in

Online kennismaking Geweldloze Communicatie

 10,00

Brochure download

Een lijst met behoeften én gevoelens die aanwezig kunnen zijn als behoeften wel of niet ingevuld worden of zijn. Deze lijst is bedoeld om je woordenkennis over gevoelens en behoeften te verhelderen en te vergroten. Het is bedoeld als een beginpunt om een ieder die dat wenst te ondersteunen bij het proces van de verdieping van zelfontdekking. Daarnaast kan het behulpzaam zijn om begrip en verbinding tussen mensen te vergemakkelijken.

Neem meteen een kijkje en vraag hieronder de behoeften en gevoelens lijst aan.

Brochure download

Geweldloze Communicatie draagt bijzonder bij aan rust en onderlinge verbinding. Het verandert onbewust aanvallend en defensief gedrag in inzicht en acceptatie van verschillen. Het leidt tot harmonie tussen mensen. Kiezen voor het aanleren en implementeren van Geweldloze Communicatie in je leven, reikt veel verder dan alleen het gebruik van andere woorden.

Neem meteen een kijkje en vraag hieronder de brochure voor particulieren aan

Brochure download

Wil je dat je met plezier en energiek je werk kunt doen? Je team enthousiast en gemotiveerd samenwerkt?Medewerkers en leidinggevenden opgewekt, tevreden en betrokken zijn?

Dan is Verbindende | Geweldloze Communicatie iets voor jouw organisatie!

Neem meteen een kijkje en vraag hieronder de brochure voor professionals & teams aan