Hoe zorg ik voor mezelf terwijl ik voor anderen zorg?

Hoe zorg ik voor mezelf terwijl ik voor anderen zorg?

Over 'Hoe zorg ik voor mezelf terwijl ik voor anderen zorg?'

Geen specifieke vooropleiding nodig

Ervaringen

(nog) geen reviews beschikbaar

Wij werken o.a. voor

Over deze Webinar

Gericht op verbinden, inspireren en kennis uitwisselen
Online Webinar van 19.30-21.30u via Zoom
Theorie over Verbindende | Geweldloze Communicatie
Ruimte om te oefenen met de aangeboden theorie

Waarom deze Webinar

Vanuit VINE organiseren we regelmatig Webinars. Deze Webinar ‘Hoe zorg ik voor mezelf terwijl ik voor anderen zorg?’ vindt plaats op 2 juni van 19.30 tot 21.30 uur. Het doel van de Webinar is inspirerenverbinden en kennis uitwisselen.

Programma

Deelnemers spelen een actieve rol in wat er aan kennis wordt aangereikt. De opzet van de Webinar ‘Hoe zorg ik voor mezelf terwijl ik voor anderen zorg?’ is zodanig dat we ons vrij kunnen bewegen binnen dit thema.

Voor wie

De Webinar ‘Hoe zorg ik voor mezelf terwijl ik voor anderen zorg?’ kan door iedereen gevolgd worden. Je hebt geen specifieke vooropleiding of voorkennis nodig.

Aansluitende trainingen

Praktische informatie

Deze Webinar wordt georganiseerd via Zoom, je hebt dan ook enkel een pc, laptop of tablet met internetverbinding nodig. Je ontvangt op de dag van de Webinar een e-mail met hierin de link naar de beveiligde Zoom omgeving.

Resultaat

Tijdens deze Webinar leer je meer over Geweldloze | Verbindende Communicatie en richten we ons specifiek op het thema ‘Hoe zorg ik voor mezelf terwijl ik voor anderen zorg?’. We hebben de ruimte om ons vrij te bewegen binnen dit thema, waardoor je naast kennis ook inspiratie opdoet over hoe je dit kunt toepassen in je eigen leven.

Schrijf je in

Schrijf je in en let’s connect!

Hoe zorg ik voor mezelf terwijl ik voor anderen zorg?

 24,50

Brochure download

Een lijst met behoeften én gevoelens die aanwezig kunnen zijn als behoeften wel of niet ingevuld worden of zijn. Deze lijst is bedoeld om je woordenkennis over gevoelens en behoeften te verhelderen en te vergroten. Het is bedoeld als een beginpunt om een ieder die dat wenst te ondersteunen bij het proces van de verdieping van zelfontdekking. Daarnaast kan het behulpzaam zijn om begrip en verbinding tussen mensen te vergemakkelijken.

Neem meteen een kijkje en vraag hieronder de behoeften en gevoelens lijst aan.

Brochure download

Geweldloze Communicatie draagt bijzonder bij aan rust en onderlinge verbinding. Het verandert onbewust aanvallend en defensief gedrag in inzicht en acceptatie van verschillen. Het leidt tot harmonie tussen mensen. Kiezen voor het aanleren en implementeren van Geweldloze Communicatie in je leven, reikt veel verder dan alleen het gebruik van andere woorden.

Neem meteen een kijkje en vraag hieronder de brochure voor particulieren aan

Brochure download

Wil je dat je met plezier en energiek je werk kunt doen? Je team enthousiast en gemotiveerd samenwerkt?Medewerkers en leidinggevenden opgewekt, tevreden en betrokken zijn?

Dan is Verbindende | Geweldloze Communicatie iets voor jouw organisatie!

Neem meteen een kijkje en vraag hieronder de brochure voor professionals & teams aan