Kandidaat certificeringsdag

Voor iedereen die op weg is naar CNVC certificering

Kandidaat certificeringsdag

Over 'Kandidaat certificeringsdag'

Het doorbreken van emotionele pijn en helen door RESONANTIE
van zelf-sabotage naar zelfzorg en zelfliefde

Het pad naar certificering vraagt om naar binnen te gaan, te onderzoeken wat je ervan weerhoudt om vanuit warmte, liefde en zelfzorg om te gaan met jezelf en met je omgeving.

Op deze dag gaan we werken met het verschil tussen afstemmen, geruststellen, resonantie en empathie in het helen van emotionele pijn. We maken een begin met het leren begrijpen wat het doel is van onze ‘negatieve’ gedachten en de spanning die hierbij gepaard gaat en de werking van het brein.

Je leert welke specifieke woorden en vaardigheden resonantie stimuleren en dieper empathisch contact en afstemming mogelijk maken.

Door oefeningen en zachte meditaties werken we aan herstel van emotionele pijn en verandering van de gevoelens naar hoe we kijken naar onszelf en anderen. Een groeiend bewustzijn wat steeds verder bijdraagt aan integratie, persoonlijke ontwikkeling en groei.

Geen specifieke vooropleiding nodig

Ervaringen

(nog) geen reviews beschikbaar

Wij werken o.a. voor

Van zelf-sabotage naar zelfzorg en zelfliefde
Het verschil tussen afstemmen, geruststellen, empathie en resonantie
Ter voorbereiding van CNVC certificeringstraject

De training ‘kandidaat certifiiceringsdag’ is geschikt voor iedereen die van plan is het certificeringspad op te gaan tot kandidaten die tegen hun certificering aanzitten. Deze dag telt mee voor toegang tot het CNVC certificeringstraject en biedt een voorbereiding op dit traject.

Programma

Je eigen ont-wikkel wens staat deze dag centraal en hiermee ga je verder de diepte in. Stap voor stap  doorloop je je eigen proces en begeleid je het proces van de ander. Met behulp van verdiepende oefeningen en geleide meditaties ondersteun je elkaar in je eigen leerproces. Zo ervaar je gaandeweg én pas je tegelijk toe wat je leert in de ervaring.
Over de trainer

De kandidaat certificeringsdag worden begeleid door Anja Nekeman. Anja is gecertificeerd CNVC Trainer, integraal therapeut en (team)coach. Bewustwording, inzicht, diepgang en verbinding kenmerken haar manier van werken. Ze heeft inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in opleiden, therapie en coaching. En geeft introductie en verdiepingstrainingen, jaaropleidingen en Train de trainer opleidingen in Geweldloze | Verbindende Communicatie.

Van HARTe welkom!
Schrijf je op tijd in, er is beperkt plek beschikbaar.

Voor wie

De training voor deelnemers die onderweg zijn naar CNVC certificering en kandidaten die tegen hun certificering aanzitten.

Aansluitende trainingen

Praktische informatie

 • Je bent welkom vanaf 9.30u. Het programma start om 10 uur en eindigt om 17 uur.
 • Lunchvergoeding en koffie, thee € 25 kan ook een lunch worden aangeboden.
 • Locatie: VINE trainingslocatie in het Tennis- en Businesscenter Heuvelrug in Doorn.
 • Adres: Mariniersweg 3, 3941 XK Doorn.
 • Aantal deelnemers: 6 -10.
 • Studiebelasting: ± 6 trainingsuren.
 • Je ontvangt een officieel CNVC* Certificaat van deelname
  (*Center for Nonviolent Communication).

Resultaat

Deze dag zal op speelse en indringende wijze een boost geven aan je persoonlijke groeiproces en vertrouwen in het NVC certificering traject.

Schrijf je in

Inschrijven doe je door een e-mail te sturen naar welkom@vinetraining.nl.

Vermeld daarbij : de datum en de door jou gewenste financiële bijdrage: € 80 – € 110.

Kandidaat certificeringsdag

 60,00

Wissen
  • 60 €
  • 80 €
  • 100 €
  • 120 €
  • 150 €
  • 0 €
  • 17.5 €
  Reset Opties

Brochure download

Een lijst met behoeften én gevoelens die aanwezig kunnen zijn als behoeften wel of niet ingevuld worden of zijn. Deze lijst is bedoeld om je woordenkennis over gevoelens en behoeften te verhelderen en te vergroten. Het is bedoeld als een beginpunt om een ieder die dat wenst te ondersteunen bij het proces van de verdieping van zelfontdekking. Daarnaast kan het behulpzaam zijn om begrip en verbinding tussen mensen te vergemakkelijken.

Neem meteen een kijkje en vraag hieronder de behoeften en gevoelens lijst aan.

Brochure download

Geweldloze Communicatie draagt bijzonder bij aan rust en onderlinge verbinding. Het verandert onbewust aanvallend en defensief gedrag in inzicht en acceptatie van verschillen. Het leidt tot harmonie tussen mensen. Kiezen voor het aanleren en implementeren van Geweldloze Communicatie in je leven, reikt veel verder dan alleen het gebruik van andere woorden.

Neem meteen een kijkje en vraag hieronder de brochure voor particulieren aan

Brochure download

Wil je dat je met plezier en energiek je werk kunt doen? Je team enthousiast en gemotiveerd samenwerkt?Medewerkers en leidinggevenden opgewekt, tevreden en betrokken zijn?

Dan is Verbindende | Geweldloze Communicatie iets voor jouw organisatie!

Neem meteen een kijkje en vraag hieronder de brochure voor professionals & teams aan