Overzicht trainingen

Jouw Groei, Jouw Tijd, Jouw Training
In de werkomgeving is communicatie een vaardigheid die je kunt ontwikkelen. Gelukkig maar, want voor succesvolle samenwerking en het behalen van doelen, is effectieve communicatie en verbinding essentieel.

We begrijpen dat tijd kostbaar is. We trainen niet alleen de methodiek maar ook de onderliggende ‘ denkwijzers’ die gedragsverandering ondersteunen. Onze aanpak is speels en hands-on, leren door te doen en ervaren staat centraal.

Zin om het te gaan ontdekken? Ongeacht je keuze, het resultaat blijft hetzelfde. Meer begrip en vertrouwen tussen collega’s, sterke relaties, een slagvaardiger team en meer werkplezier.

Geeft krachtiger vorm aan jouw verbindende kwaliteiten en vergroot het verbindend vermogen van jezelf, je team en de organisatie. In acht dagen leer je alle ins en outs van de methodiek en ervaar de veranderingen die ontstaan door Het ‘Nieuwe’ Leiderschap te integreren in jouw leiderschapsstijl. Het logische vervolg op de Intensive voor professionals.

Teams
in-company

“Door het maatwerk van de in-company trainingen hebben we nu zelfsturende teams.”

Medewerkers
(individueel)

“Ik heb mijn leiderschap kunnen verdiepen en heb nu meer rust op persoonlijk vlak.”

Interim
managers

“Met situationeel leiderschap heb ik iedereen meegekregen op weg naar succes.”

Waar ben jij als professional naar op zoek? Wil je verdiepen en jouw leiderschapsstijl krachtiger ontwikkelen? In de organisatie een open en empathische communicatiecultuur stimuleren? Effectieve besluitvorming en samenwerking bevorderen? Wil je inspireren en dolgraag Verbindende | Geweldloze Communicatie delen in je team of in groepen? Verken ons aanbod en kies wat past bij jouw leerwens om te groeien.

Geschikt voor professionals die op zoek zijn naar een snelle en verbindende manier om te komen tot brede aanvaarding in besluitvormingsprocessen.

Deze training is gemaakt voor mensen die GC delen of willen delen in groepen. Denk je eraan om de Leergang Train de NVC trainer te volgen, dan verzoeken we je om aan deze twee dagen mee te doen.

12-daagse leergang
Train de NVC trainer

Deze training is voor iedereen die GC, op bewust-bekwaam niveau heeft geïntegreerd en die het gedachtengoed wil delen en uitdragen.

2-daagse Workshop Sleutelverschillen

Deze training helpt inzicht krijgen in sleutelverschillen van GC en draagt bij aan groeien op het pad van geweldloosheid.

Download brochure

Wil je dat je met plezier en energiek je werk kunt doen? Je team enthousiast en gemotiveerd samenwerkt?Medewerkers en leidinggevenden opgewekt, tevreden en betrokken zijn?

Dan is Verbindende | Geweldloze Communicatie iets voor jouw organisatie!

Neem meteen een kijkje en vraag hieronder de brochure voor professionals & teams aan

Download de gevoelens -en behoeftenlijst

Een lijst met behoeften én gevoelens die aanwezig kunnen zijn als behoeften wel of niet ingevuld worden of zijn. Deze lijst is bedoeld om je woordenkennis over gevoelens en behoeften te verhelderen en te vergroten. Het is bedoeld als een beginpunt om een ieder die dat wenst te ondersteunen bij het proces van de verdieping van zelfontdekking. Daarnaast kan het behulpzaam zijn om begrip en verbinding tussen mensen te vergemakkelijken. 

Openingstijden feestdagen

Nieuwjaarsdag:
Gesloten
Goede Vrijdag:
Gesloten
1e paasdag:
Gesloten
2e Paasdag:
Gesloten
Koningsdag:
Gesloten
Bevrijdingsdag:
Gesloten
Hemelvaartsdag:
Gesloten
1e pinksterdag:
Gesloten
2e pinksterdag:
Gesloten
1e kerstdag:
Gesloten
2e kerstdag:
Gesloten