Trainingen

VINE biedt een gevarieerd en professioneel pakket aan trainingen gericht op Geweldloze Communicatie in je leven en Verbindende Communicatie in je werk.

Verdieping ‘Empathie’

Art.nr. 00001
€ 325.00
Op voorraad
1
Productgegevens

Gewenste vooropleiding: ‘Geweldloze Communicatie module 1 ‘Het model’. Heb je een andere vooropleiding? Neem dan gerust contact met ons op welkom@vinetraining.nl of bel naar (030) 215 50 60.

Na het volgen van de Basisopleiding Introductie waar het model van Geweldloze Communicatie en ‘Wat leeft er in mij’ centraal staan, is het volgen van de Basisopleiding Verdieping 1 ‘Empathie’ een logische stap.

De inhoud van de opleiding

Het geleerde in en de ervaringen uit de Basisopleiding Introductie wordt in deze 2-daagse opleiding (mede) omgezet naar de ander: je partner, kind, cliënt, collega, enz.: ‘Wat leeft er in mij en in de ander’.

Je leert authentiek contact te maken met de ander. Met wat er in de ander omgaat en leeft. Deze vaardigheid is noodzakelijk om verbinding met de ander te maken. Om op die manier uit te wisselen wat de wederzijdse behoeften zijn. Je krijgt grondig inzicht in wat er achter de woorden en achter het gedrag van de ander schuilt. Je gaat leren om zogenaamd ‘achter’ de woorden en het gedrag van de ander te ‘luisteren’. De diepgaande kennis van de trainer over ‘wat mensen daadwerkelijk drijft’ is hierbij van grote toegevoegde waarde. Onderwerpen die hierbij behandeld en geoefend worden zijn:

  • Leeg luisteren
  • Stille empathie
  • Samenvatten
  • Gevoelens en behoeften van de ander verwoorden
  • Bij de ander blijven zolang het nodig is

Je gaat persoonlijk vorm geven aan het inleven in de ander, met achterstelling van wat jij zo nodig wil vertellen. De ander staat nu centraal. Je gaat leren hoe je er volledig voor de ander kunt zijn, met alles wat je hebt.

Praktische informatie

  • Trainer: een internationaal gecertificeerde trainer uit ons trainerscollectief
  • Tijden: 10.00 uur- 17.00 uur
  • Studiebelasting: 12 uur


Bewaar dit product voor later

Contact

VINE Instituut voor Verbindende Communicatie
Tennis- en Businesscenter Heuvelrug
Mariniersweg 3
3941 XK Doorn
Tel: (030) 215 50 60
welkom@vinetraining.nl


KVK: 71305971
BTW: NL858662851B01
IBAN: NL11TRIO0390183407

Scroll naar top