Trainingen

VINE biedt een gevarieerd en professioneel pakket aan trainingen gericht op Geweldloze Communicatie in je leven en Verbindende Communicatie in je werk.

Praktijk ‘Casuïstiek’

Art.nr. 00002
€ 325.00
Op voorraad
1
Productgegevens

Gewenste vooropleiding: ‘Geweldloze Communicatie module 1 ‘Het model’ en ‘Geweldloze Communicatie Module 2 ‘Empathie’. Heb je een andere vooropleiding? Neem dan gerust contact met ons op welkom@vinetraining.nl of bel naar (030) 215 50 60.

Je hebt door het volgen van de Basisopleiding Introductie en Verdieping 1 ‘Empathie’ een goede theoretische basis gevormd over het gedachtengoed van Geweldloze Communicatie. Ook heb je de theorie tijdens de 4 dagen zoveel mogelijk geoefend.

Deze 2-daagse training heeft als doel de opgedane kennis door oefening meer te verankeren in het innerlijke, om op die manier de toepassing van Verbindende Communicatie meer vloeiend en stevig te maken.
Om het zelfvertrouwen in de toepassing van Verbindende Communicatie te optimaliseren wordt de inbreng van eigen casussen geadviseerd. Onderwerpen die deelnemers inbrengen worden in onderlinge afstemming behandeld. Daarnaast wordt doelbewust verdieping gezocht hoe empathisch te blijven reageren in meer dramatische situaties: er wordt geleerd en geoefend hoe empathisch te blijven als bijvoorbeeld boosheid, grote teleurstelling of aanzienlijk verdriet aanwezig zijn. Laat je jouw kwetsbaarheid toe of niet?. Kortom: Hoe blijf je in verbinding’ als emoties een duidelijke rol spelen.


Praktische informatie


Bewaar dit product voor later

Contact

VINE Instituut voor Verbindende Communicatie
Tennis- en Businesscenter Heuvelrug
Mariniersweg 3
3941 XK Doorn
Tel: (030) 215 50 60
welkom@vinetraining.nl


KVK: 71305971
BTW: NL858662851B01
IBAN: NL11TRIO0390183407

Scroll naar top