Intensive voor Professionals

Intensive voor Professionals

“Communiceren en luisteren zijn twee vaardigheden die ik goed beheers, tenminste dat dacht ik tot nu toe …, na de training Intensive voor Professionals weet ik wat Verbindende Communicatie toevoegt, een wereld van verschil….” 

Deze complete training van drie opvolgende modules geeft je een volledige schat aan kennis en professionele vaardigheden. Een stevige basis om effectief en verbindend te communiceren zelfs in de meest uitdagende situaties. Je gaat dieper in op specifieke technieken en praktische toepassingen van de methodiek die je als professional krachtiger en zelfverzekerder maakt.

De training bestaat uit drie opvolgende modules die elkaar aanvullen en versterken. We werken vanuit: theorie snappen, het zelf ervaren én toepassen tijdens constructieve gespreksvoering. Zo leer je ín het moment om te gaan met triggers, bruggen bouwen en empathische lussen te maken. Je maakt groeistappen van onbewust onbekwaam naar bewust bekwaam in een sfeer van plezier en diepgang.

Met deze meest gekozen training schrijf je je in één keer in voor de drie modules en je ontvangt €250,- korting.

Ervaringen van deelnemers

Ik heb geleerd de juiste vragen te stellen voor het goede gesprek, en gesprekstechnieken over behoeften en de meerwaarde van gevoelens in te zetten om meer verbinding te creëren met collega’s.
Ik heb geleerd dat onder elk oordeel van mijzelf een behoefte leeft. Dat als ik vertraag in een gesprek er ruimte komt om wat belangrijk is voor mezelf en voor de ander de onderzoeken. Niet meteen oplossingsgericht, eerst verbindingsgericht.
Ik heb geleerd duidelijkheid te creëren in mijn manier van communiceren, het communicatie-model en het onderscheid te maken tussen strategieën en behoeften om conflicten te voorkomen.

Wij werken o.a. voor

Over deze training

Module 1: Basis Verbindende | Geweldloze Communicatie
Module 2: Van Leiden naar Luisteren
Module 3: Van anderen Aanspreken naar mezelf Uitspreken

Waarom deze Training

Met deze Intensive voor Professionals integreer je krachtig de grondbeginselen van Verbindende | Geweldloze Communicatie voor een aantrekkelijke prijs. Je ontvangt € 250,- korting als je je in één keer inschrijft voor de drie modules. In plaats van € 1745,- betaal je € 1495,-.

De Trainers

Anja Nekeman

Directeur/trainer

Martijn Ceelen

Trainer

Elkie Deadman

Trainer

Locatie

Businesscenter Heuvelrug
Mariniersweg 3
3941 XK Doorn
030 215 50 60

Kosten

4 live dag(en) van 10-17uur inclusief lunch
Inclusief koffie, thee, water en lunch
Kosten € 1745,- exclusief BTW
Bestel de complete Intensive voor Professionals en ontvang direct € 250,- korting!

Trainingsdata

Kies hier jouw startdatum

Module 1 Basis Verbindende | Geweldloze Communicatie

795,00

Dé training voor iedereen die effectief en verbindend wil communiceren in een professionele omgeving.

Module 2 Van Leiden naar Luisteren

475,00

De training voor iedereen die het verschil wil kunnen maken in moeilijke gesprekken.

Module 3 Van anderen Aanspreken naar mezelf Uitspreken

475,00

De training voor iedereen die op een effectieve en verbindende manier wil leren jezelf uit te spreken en feedback te geven.

Download brochure

Wil je dat je met plezier en energiek je werk kunt doen? Je team enthousiast en gemotiveerd samenwerkt?Medewerkers en leidinggevenden opgewekt, tevreden en betrokken zijn?

Dan is Verbindende | Geweldloze Communicatie iets voor jouw organisatie!

Neem meteen een kijkje en vraag hieronder de brochure voor professionals & teams aan

Download de gevoelens -en behoeftenlijst

Een lijst met behoeften én gevoelens die aanwezig kunnen zijn als behoeften wel of niet ingevuld worden of zijn. Deze lijst is bedoeld om je woordenkennis over gevoelens en behoeften te verhelderen en te vergroten. Het is bedoeld als een beginpunt om een ieder die dat wenst te ondersteunen bij het proces van de verdieping van zelfontdekking. Daarnaast kan het behulpzaam zijn om begrip en verbinding tussen mensen te vergemakkelijken. 

Openingstijden feestdagen

Nieuwjaarsdag:
Gesloten
Goede Vrijdag:
Gesloten
1e paasdag:
Gesloten
2e Paasdag:
Gesloten
Koningsdag:
Gesloten
Bevrijdingsdag:
Gesloten
Hemelvaartsdag:
Gesloten
1e pinksterdag:
Gesloten
2e pinksterdag:
Gesloten
1e kerstdag:
Gesloten
2e kerstdag:
Gesloten