VC in Actie Coaching Sessies

De VC in Actie Coaching Sessies zijn bedoeld voor borging om actief het geleerde in de VINE trainingen met gemak en bekwaamheid toe te passen. De uitnodiging om deel te nemen aan de sessies is gratis en open voor iedereen die ooit een training bij VINE heeft gevolgd. De sessies worden begeleidt door een van onze ervaren VINE trainers, Elkie Deadman.

We ontmoeten elkaar via Zoom, creëren een menu samen – en dan gaan we starten!

Elke sessie duurt 90 minuten en vindt plaats op zaterdagochtend van 10.00-11.30 uur. De intentie is om zes ‘VC in Actie’ sessies per jaar te organiseren. Zie voor de data hieronder en zet ze in je agenda. Als je deel wil nemen en de terugkerende Zoom link voor de sessies wil ontvangen, schrijf je dan in via welkom@vinetraining.nl

Data:
2023
Za 21 jan
Za 18 maart
Za 20 mei
Za 01 juli
Za 02 september
Za 11 november

Brochure download

Een lijst met behoeften én gevoelens die aanwezig kunnen zijn als behoeften wel of niet ingevuld worden of zijn. Deze lijst is bedoeld om je woordenkennis over gevoelens en behoeften te verhelderen en te vergroten. Het is bedoeld als een beginpunt om een ieder die dat wenst te ondersteunen bij het proces van de verdieping van zelfontdekking. Daarnaast kan het behulpzaam zijn om begrip en verbinding tussen mensen te vergemakkelijken.

Neem meteen een kijkje en vraag hieronder de behoeften en gevoelens lijst aan.

Brochure download

Geweldloze Communicatie draagt bijzonder bij aan rust en onderlinge verbinding. Het verandert onbewust aanvallend en defensief gedrag in inzicht en acceptatie van verschillen. Het leidt tot harmonie tussen mensen. Kiezen voor het aanleren en implementeren van Geweldloze Communicatie in je leven, reikt veel verder dan alleen het gebruik van andere woorden.

Neem meteen een kijkje en vraag hieronder de brochure voor particulieren aan

Brochure download

Wil je dat je met plezier en energiek je werk kunt doen? Je team enthousiast en gemotiveerd samenwerkt?Medewerkers en leidinggevenden opgewekt, tevreden en betrokken zijn?

Dan is Verbindende | Geweldloze Communicatie iets voor jouw organisatie!

Neem meteen een kijkje en vraag hieronder de brochure voor professionals & teams aan