IGccheckin GC app Nl

De iGCCheckIn app helpt je in momenten, dat je verbinding nodig hebt met jezelf of een ander. Met behulp van het model voor geweldloze communicatie, wordt je stapsgewijs bewust gemaakt, van wat je hebt waargenomen, wat je voelt, wat je nodig hebt en wat je zou kunnen doen om dit te bereiken. De iGCCheckIn app is ook beschikbaar in het Engels, Frans en Duits!

Verbinding met jezelf

Verbinding met jezelf is dé sleutel om effectief om te gaan met alle triggers die in het dagelijks leven op ons af komen. Daarbij maakt het niet uit of deze triggers nu een zakelijke of privé-achtergrond hebben en of je ze als plezierig of onplezierig ervaart.

Dus of je nu van je leidinggevende zoveel taken krijgt dat je stress ervaart, iemand zegt: “Zo ben ik nu eenmaal…”, of een mede-weggebruiker op een zodanige manier met zijn auto invoegt dat jij genoodzaakt bent te remmen; in al deze situaties is verbinding met jezelf wezenlijk om strijd en stress te transformeren in harmonie en innerlijke rust.

Sta stil en check in

Een Check-in is stil staan/zitten bij wat er nu in je leeft en op die manier verbinding met jezelf te creëren. De intentie van de makers van de ‘Check-in app’ is om bij te dragen aan jouw verbinding met jezelf door je te ondersteunen op momenten dat je:

  • Uit een vicieuze cirkel van terugkerende gedachten (piekeren) wilt stappen
  • Helderheid wilt hebben over waarom iets je raakt en wat je daar zelf aan kunt doen
  • Je oordelen over jezelf en anderen wilt vertalen in ruimtegevende gevoelens en behoeftes

De GC Check-in app

Met behulp van het Geweldloze Communicatie model of Nonviolent Communication, de kleuren van de NVC Dancefloors en afbeeldingen van het giraffentraum project, maakt de NVC Check-in app je stapsgewijs bewust van wat je waarneemt, wat je daarbij voelt, welke behoefte wel of niet is ingevuld en wat je in deze situatie zou kunnen doen.

De volgende knoppen helpen je hier bij:

Bij iedere stap wordt je ondersteund door een hulpvraag en hulp lijsten met veel voorkomende waarnemingen, gevoelens, behoeften en verzoeken. Uit deze lijsten kan je kiezen door meerdere keren op de WGBV knoppen te drukken of door aan het scroll wiel te draaien. De zin die je zo stapsgewijs maakt wordt continu geupdate in het venster zodat deze altijd actueel is.

Wij wensen je veel verbinding bij het gebruik van de app en hopen dat je je laat je inspireren door de openingszin:

Welkom ga even rustig zitten en verbind je met jezelf en wat je hier brengt.
Haal rustig adem en probeer wezenlijk contact te maken met wat je nu voelt en nodig hebt

Voor vragen en suggesties, neem contact op met de appmaster: apps@iconsultancy.nl

Download brochure

Wil je dat je met plezier en energiek je werk kunt doen? Je team enthousiast en gemotiveerd samenwerkt?Medewerkers en leidinggevenden opgewekt, tevreden en betrokken zijn?

Dan is Verbindende | Geweldloze Communicatie iets voor jouw organisatie!

Neem meteen een kijkje en vraag hieronder de brochure voor professionals & teams aan

Download de gevoelens -en behoeftenlijst

Een lijst met behoeften én gevoelens die aanwezig kunnen zijn als behoeften wel of niet ingevuld worden of zijn. Deze lijst is bedoeld om je woordenkennis over gevoelens en behoeften te verhelderen en te vergroten. Het is bedoeld als een beginpunt om een ieder die dat wenst te ondersteunen bij het proces van de verdieping van zelfontdekking. Daarnaast kan het behulpzaam zijn om begrip en verbinding tussen mensen te vergemakkelijken. 

Openingstijden feestdagen

Nieuwjaarsdag:
Gesloten
Goede Vrijdag:
Gesloten
1e paasdag:
Gesloten
2e Paasdag:
Gesloten
Koningsdag:
Gesloten
Bevrijdingsdag:
Gesloten
Hemelvaartsdag:
Gesloten
1e pinksterdag:
Gesloten
2e pinksterdag:
Gesloten
1e kerstdag:
Gesloten
2e kerstdag:
Gesloten