Online & Webinars

Regelmatig organiseren we vanuit VINE een Webinar. ‘s Avonds van 19.30-21.30 uur. Het doel van deze Webinars is verbinden, inspireren en kennis uitwisselen.

Iedereen is van HARTe welkom!

Verbinding met jezelf

De Webinars zijn gebaseerd op het gedachtegoed van Verbindende | Geweldloze Communicatie. In de blokjes hieronder vind je de Webinars die je kunt volgen. De titel van het Webinar geeft tevens de focus aan voor de inhoud. De opzet is zodanig dat we ons vrij kunnen bewegen binnen het aangegeven thema, afgestemd op wat er leeft en speelt bij de deelnemers rondom dit thema.
Deelnemers spelen een actieve rol in wat er aan bijbehorende theoretische kennis wordt aangereikt. Dit geeft de ruimte die we graag willen om keuzes te maken die bijdragen aan leren en inspiratie om dit toe te passen in je eigen leven!

Schrijf je in en let’s connect!


De Webinars zijn voor iedereen te volgen. Je hebt geen vooropleiding of voorkennis nodig.

De Webinars organiseren we via een videoverbinding (Zoom). Deelnemers hebben alleen een pc, laptop of tablet met een internetverbinding nodig. Tijdens het plenaire gedeelte bieden we je theorie aan over Verbindende | Geweldloze Communicatie. Tussendoor ga je in zogenaamde ‘break-out-rooms’ uiteen om in tweetallen (je ziet alleen elkaar) te oefenen met de aangeboden theorie.

De dag van de webinar ontvang je een mail met daarin de link met wachtwoord naar de beveiligde Zoom omgeving.

Webinars

sustainable development goals

De VINE social change 3-luik webinars

Luisteren om te begrijpen versus luisteren om te reageren

Geweldloze | Verbindende Communicatie tussen kinderen en ouders

Hoe zorg ik voor mezelf terwijl ik voor anderen zorg?

Conflict of verbinding wat kies jij?

Online Kennismaking

Online kennismaking Geweldloze Communicatie

Tijdens de online kennismaking vertellen we je onder andere meer over onze basistraining Verbindende | Geweldloze communicatie.

Brochure download

Een lijst met behoeften én gevoelens die aanwezig kunnen zijn als behoeften wel of niet ingevuld worden of zijn. Deze lijst is bedoeld om je woordenkennis over gevoelens en behoeften te verhelderen en te vergroten. Het is bedoeld als een beginpunt om een ieder die dat wenst te ondersteunen bij het proces van de verdieping van zelfontdekking. Daarnaast kan het behulpzaam zijn om begrip en verbinding tussen mensen te vergemakkelijken.

Neem meteen een kijkje en vraag hieronder de behoeften en gevoelens lijst aan.

Brochure download

Geweldloze Communicatie draagt bijzonder bij aan rust en onderlinge verbinding. Het verandert onbewust aanvallend en defensief gedrag in inzicht en acceptatie van verschillen. Het leidt tot harmonie tussen mensen. Kiezen voor het aanleren en implementeren van Geweldloze Communicatie in je leven, reikt veel verder dan alleen het gebruik van andere woorden.

Neem meteen een kijkje en vraag hieronder de brochure voor particulieren aan

Brochure download

Wil je dat je met plezier en energiek je werk kunt doen? Je team enthousiast en gemotiveerd samenwerkt?Medewerkers en leidinggevenden opgewekt, tevreden en betrokken zijn?

Dan is Verbindende | Geweldloze Communicatie iets voor jouw organisatie!

Neem meteen een kijkje en vraag hieronder de brochure voor professionals & teams aan