Waarom VINE

Dagelijks helpen wij met veel plezier talloze mensen en organisaties bij het oplossen van hun communicatievraagstukken en -problemen door de inzet van Verbindende Communicatie. Hieronder hebben we op een rijtje gezet waarin wij ons onderscheiden en waarin onze trainingen volgens ons het verschil voor jou maken.

Ervaring & kwaliteit
Met ruim 20 jaar ervaring in Verbindende Communicatie hebben we een schat aan kennis en ervaring opgebouwd. Onze trainers begrijpen wat mensen en teams drijft en weten hoe zij kunnen groeien en het beste uit hun leven en werk kunnen halen. Al onze trainers zijn CNVC-gecertificeerd en hebben van Verbindende Communicatie hun vak gemaakt en passen het toe in hun dagelijkse werkzaamheden.

Breed & professioneel aanbod
Vine biedt een breed pakket aan trainingen en coaching op zowel privé- als op werkgebied. Van introductietrainingen en basisopleidingen tot incompany trainingen en personal coaching/training op maat. Daarnaast zijn de trainingen specifiek afgestemd op afzonderlijke doelgroepen: bedrijven en organisaties, onderwijs, zorg en overheid, mediators en coaches en particulieren. Vanuit de introductie- en basistrainingen zijn er meerdere mogelijkheden om je verder te verdiepen en bekwamen in Verbindende Communicatie.

Persoonlijk & betrokken
Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. Voor groepstrainingen hanteren wij een maximum aantal deelnemers, zodat iedereen de nodige aandacht krijgt en tot zijn recht komt. Onze trainers tunen gericht in op de groep; ze draaien geen standaard verhaal af maar springen in op wat er in het moment ontstaat. Als klein en hecht trainerscollectief zitten we regelmatig samen om ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren. Zo houden we elkaar scherp en zorgen we ervoor dat ook wij onszelf blijven ontwikkelen.

Praktisch & interactief
Naast het leggen van een gedegen basis, hechten wij veel waarde aan een praktische en interactieve werkwijze. Voor onze trainers is trainen het spel van samen leren en toepassen. Zij nodigen de deelnemers uit tot een actieve en gerichte inbreng om op die manier maximaal van elkaar te leren. Door het geleerde praktisch te oefenen en eigen casussen in te brengen, maak je je de lesstof eigen. Zo raak je vertrouwd met Verbindend Communiceren, waardoor je het direct kunt toepassen in de praktijk en je dagelijkse (werk)leven.

Merkbaar & duurzaam resultaat
Wanneer je in onze trainingen en coachingtrajecten met Verbindende Communicatie aan de slag gaat, ervaar je direct de resultaten ervan in je dagelijkse leven en werk. Doordat je vooral ook met jezelf aan de slag gaat, maak je een persoonlijke groei door waar je niet alleen tijdens de training maar ook in de toekomst baat bij hebt. Dankzij de praktische en interactieve aanpak en verschillende verdiepingsmogelijkheden zoals het Integratiejaar, veranker je het geleerde in je innerlijk en maak je Verbindend Communiceren tot je tweede natuur.

Enthousiast geworden?

Ben je enthousiast geworden en benieuwd naar onze trainingen? Neem dan een kijkje in ons trainingenoverzicht  Heb je vragen of behoefte aan meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via welkom@vinetraining.nl of bel ons op 030-215 50 60.

Contact

VINE Instituut voor Verbindende Communicatie
Tennis- en Businesscenter Heuvelrug
Mariniersweg 3
3941 XK Doorn
Tel: (030) 215 50 60
welkom@vinetraining.nl


KVK: 71305971
BTW: NL858662851B01
IBAN: NL11TRIO0390183407

Scroll naar top